SMART heeft wederom goed geluisterd naar haar partners en naar de markt. Als je er voor kiest om een account aan te maken bij SMART Learning Suite online had je voorheen 45 dagen toegang voordat de licentie verliep.

Dit is nu veranderd naar een opslaglimiet van 50MB. Sla je meer dan 50MB aan bestanden op in je SMART Learning Suite Online omgeving dan zal je een licentie aan moeten schaffen. Zolang je niet boven de 50MB uit komt kan je dus gewoon de software blijven gebruiken.

Op deze manier kan je op je eigen tempo de omgeving verkennen want er is zoveel te ontdekken. Maak heel eenvoudig een quiz aan en laat de leerlingen meedoen op hun eigen device.

Voeg video’s toe aan je lessen of maak gebruik van animaties. Deel lessen rechtstreeks naar de devices van de leerlingen en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Maak dan nu een account aan op SMART Learning Suite Online en otdek de mogelijkheden.