Een digitaal schoolbord voor scholen in Rotterdam

 

Ben je op zoek naar een digitaal of elektronisch schoolbord in Rotterdam? Gebruik een elektronisch schoolbord voor lesgeven, vergaderen en het houden van presentaties op een digitale manier. Netinstall uit Schiedam levert schoolborden en is daarnaast ook gespecialiseerd in installatie.

Bekijk wat Netinstall voor jou kan betekenen
 Verkoop en installatie
Oplossingen op maat
 Nauwkeurige bekabeling
Home » Digitaal schoolbord Rotterdam

De voordelen van een digitaal of elektronisch schoolbord in Rotterdam

Een digitaal schoolbord wordt aangesloten op een computer, hierdoor zijn de mogelijkheden enorm. Je kunt presentaties geven in de vorm van Word, Excel en PowerPoint. Ook kun je door middel van het schoolbord filmbestanden laten zien, zoals YouTube-video’s. Door een digitaal of elektronisch schoolbord aan te schaffen voor je onderwijsinstelling in regio Rotterdam, zorg je ervoor dat de lessen (inter)actief en interessant blijven. Alles wat er op een digitaal bord wordt geschreven, kan worden opgeslagen en bewaard. Zo kun je dit later terugzien of hergebruiken. Daarnaast gaat het voorbereiden van lessen en presentaties gemakkelijker. Doordat het bord interactief is, blijft de aandacht langer bij de lesstof. Dit geldt ook voor een interactief whiteboard.

De installatie van het schoolbord

Onze experts hebben ruime ervaring met betrekking tot advies, installatie en implementatie. Naast een digitaal en elektronisch schoolbord voor jouw school in Rotterdam, kun je bij ons terecht voor meer zaken. Zo installeren wij ook touchscreens voor het onderwijs. Wij kijken naar meer dan alleen het installeren van het schoolbord. Wij vinden het belangrijk dat de installatie op een nette manier gebeurt. Daarom werken wij de kabels zorgvuldig weg.

Touchscreens

Schakel onze deskundigheid in

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat een digitaal of elektronisch schoolbord installeert in jouw onderwijsinstelling in regio Rotterdam? Ons bedrijf uit Schiedam helpen je graag aan een schoolbord inclusief installatie. Neem contact met ons op via info@netinstall.nl. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan naar +31 10 76 31 640. Wij staan je graag te woord.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

3 + 8 =