Let's get

connected.

 

In een wereld waar steeds IT diensten uit de ‘cloud’ komen heeft Netinstall de focus op de fysieke infrastructuur. Waarom? Omdat stabiele IT diensten beginnen bij apparatuur en een goed verzorgde werkplek. Dat doen wij door te ondersteunen op de fysieke handelingen rond uw apparatuur (vanaf levering, testen, uitgifte, installatie, tot afvoeren). Met onze roots in de wereld van bekabeling (glas, data, elektra) leveren wij een totaal product. Als de medewerkers van Netinstall zijn geweest is uw hardware klaar voor gebruik. Daarom zeggen wij “Let’s get Connected”.

bekabeling

Bekabeling

Met onze eigen engineers en monteurs realiseren wij uw datanetwerk. Van ontwerp, realisatie, meetrapport tot revisietekening. Bij nieuwbouw, renovatie of uitbreiding.

meer info
assetmanagement

Asset management

De installatie, uitgifte, tijdelijke opslag en afvoeren van uw apparatuur is een vak apart. Wij hebben dit tot onze kernactivteit gemaakt.

meer info

Wat we doen.

Door de combinatie van “Bekabeling” en “Assetmanagement” leveren wij een totaalproduct. Volwassen in beide werelden. Door de jaren heen heeft Netinstall vele bekabelingsprojecten in binnen en buitenland gerealiseerd. Onder onze opdrachtgevers mogen wij zowel bedrijfspanden,. winkelcentra, ziekenhuizen als scholen rekenen. Desgewenst begeleiden wij de projecten binnen bouw- en projectteams. Zo dragen wij graag verantwoording in termen van tijd, geld en kwaliteit.

Lees meer


Daarnaast verzorgen wij van de aanschaf tot het afvoeren van uw apparatuur de fysieke arbeid. Dit noemen wij assetmanagement. Met de focus op de fysieke handelingen integreren wij naadloos op uw beheerprocessen. Wij plaatsen alle assets; van werkstations, camera’s, wifi-accespoints, IOT devices, tot Smartboards. Vervolgens leveren wij alle informatie om uw interne administraties (CMDB) op orde te houden.

Deze Netinstall ‘services’ zijn:
  • Pre-installatie
  • Installatie/Uitgifte
  • Assetmanagement
  • Post-use services

Lees meer

Wie we zijn .

In een wereld waar steeds IT diensten uit de ‘cloud’ komen heeft Netinstall de focus op de fysieke infrastructuur. Waarom? Omdat stabiele IT diensten beginnen bij apparatuur en een goed verzorgde werkplek. Dat doen wij door te ondersteunen op de fysieke handelingen rond uw apparatuur (vanaf levering, testen, uitgifte, installatie, tot afvoeren). Met onze roots in de wereld van bekabeling (glas, data, elektra) leveren wij een totaal product. Als de medewerkers van Netinstall zijn geweest is uw hardware klaar voor gebruik. Daarom zeggen wij “Let’s get Connected”.

Meer info

Wij werken voor.OMHOOG