Huddle rooms

Kleine focysruimte waar je met 1 op 1 of 2 op 1 met collega’s overlegt. Ideaal als focusruimte maar ze hebben een andere behoefte.

In een huddle room wil je in een wat geconcentreerdere setting aan het werk. Uiteraard wil je dan ook met je remote collega overleggen zonder drukte om je heen. Dit kan je eenvoudig oplossen door een videobar met een beeldscherm toe te passen. Uiteraard kan het ook zonder.

Vaddio Huddleshot

Vaddio Huddleshot

De Vaddio Huddleshot kenmerkt zich door een prachtig design in combinatie met een fantastische lens. Omdat de Huddleshot compact is kan hij eenvoudig met de bijgeleverde steun opgehangen worden.

Met 1 enkele kabel sluit je de Huddleshot eenvoudig aan op je laptop en je vergadersoftware ziet hem meteen als video en audio device.

Wel zo makkelijk.

Wij raden wel aan om dit te combineren met een scherm omdat dat toch iets makkelijker vergadert maar niks hoeft uiteraard.

Logitech Meetupvoor video conferencing

Logitech Meetup

Heb je toch liever een camera die voorzien is van automatische pan, tilt en zoom dan is de Meetup de partner voor jouw huddle room.

Speciaal ontworpen voor dit type ruimtes of wat kleinere vergaderruimtes. Daarnaast is het ook mogelijk om een extra microfoon aan te schaffen en mounting kits. Hiermee breng je de vergadering in kristalhelder 4K in beeld.

Dus Huddleroom of kleinere vergaderruimte uitrusten? Ga voor de Meetup.

ViewSonic Commercial Display

ViewSonic Commercial Display

De displays van ViewSonic zijn speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Leverbaar in 43 tot en met 98 inch is er voor elke ruimte een scherm van formaat.

Met de standaard 3 jaar garantie die uitbreidbaar is tot 5 jaar ben je ervan verzekerd dat je een professioneel scherm hebt. ViewSonic is een marktleider als het aankomt op het portfolio. Van monitoren en touchscreens tot large format displays. Ze hebben het allemaal.

 

Jou huddle room installeren we natuurlijk graag voor je. Hoe doen we dat dan?

Installatie van jouw hybride vergaderruimte

Installeren dat zou je zelf kunnen doen maar uiteraard is dit voor ons onderdeel van de oplossing. Onze ervaren medewerkers komen jouw oplossing installeren op locatie, waar dan ook in het land.

Netinstall werkt hiervoor van het begin tot het eind met een goed doordacht proces:

  • Eerst gaan we met je in overleg, op locatie en in jouw ruimte.
  • We brengen de behoeften in kaart en we gaan bepalen wat er nodig is.
  • Dan krijg je uiteraard een voorstel en na acceptatie gaan we een installatiemoment plannen.
  • We zorgen ervoor dat alles netjes aangesloten is en de bekabeling keurig weggewerkt wordt.
  • Na oplvering geven we uitleg en zorgen we ervoor dat je meteen aan de slag kunt.
  • Plannen wijzigen en soms heb je nog aanvullende wensen. Daarom nemen wij binnen een maand weer contact met je op.

Dat noemen wij nou, let’s get connected!

Meer weten? We nemen graag contact met je op!

1 + 3 =