Hybride vergaderruimtes

Om hyrbide vergaderruimtes goed in te kunnen richten is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Wij helpen je hier graag bij!
Aver in de hybride vergaderruimte

Middelgrote tot groteĀ  hybride vergaderruimtes

Hoe groter je ruimte hoe groter je uitdaging om de video en audio goed te krijgen. Welke schermen pas je toe en ga je voor een apart content scherm of niet? Pas je Teams for Rooms of Zoom Rooms toe? Wil je een tablet waarmee je met 1 klik een vergadering kan starten? Wat is je budget oftwel wat kan en wil je eraan uitgeven?

Stuk voor stuk hele belangrijke vragen die een antwoord verdienen. In onze showroom kunnen we je alles laten zien wat er maar mogelijk is. Van 1 click join tot BYOD. We geven je graag wat praktische voorbeelden en we hebben oplossingen staan die elk budget tegemoet komen. Al je het onderstaande formulier invult nemen we graag contact met je op om een afspraak in te plannen.

14 + 10 =

Oplossingen voor middelgrote hybride vergaderruimtes

aver vc520 conference cam

AVer VC520 conference Cam

Een eenvoudige, betaalbare en modulaire oplossing is de AVer VC520 conference cam. Deze wordt standaard geleverd met een muurbevestiging en een speakermic. Ervaar kristalhelder full HD beeld en strakke audio.

De AVer VC520 is eenvoudig uit te breiden met een extra speakermic en extra microfoons. Hierdoor is dit systeem geschikt voor middelgrote ruimtes maar kan je doorbouwen tot groot.

Daarnaast is hij volledig Zoom Rooms en Teams for Rooms certified en werkt hierdoor naadloos samen met jouw vergadersoftware.

Een prachtige oplossing voor een envoudige inrichting van jouw vergaderruimte.

Logitech rally plus kit voor grotere  ruimtes

Logitech Rally Plus kit

Heb je toch liever een 4K camera en losse speakers en microfoons dan is de Rally Plus kit een goede keuze. Met advanced AI en framing moglijkheden is dit de ideale oplossing voor de grotere vergaderruimtes.

Logitech is vroeg ingestapt met producten voor hybrider vergaderruimtes en heeft inmiddels een breed portfolio opgebouwd. Dankzij de mudlariteit van de Rally blijft dit nog steeds een populaire oplossing bij onze klanten.

Vul dit aan met de mounting kit en overige accessoires en jouw vergaderruimte ziet er perfect uit.

Logtech TAP foor Teams of Zoom

Logitech TAP Touch controller

Wil je deviceloos vergaderen in je hybride vergaderruimte en werk je met Teams for Rooms of Zoom Rooms? Dan is het verstandig om de Logitech TAP toe te voegen aan je vergaderruimte. Op het display krijg je een overzicht van geplande meetings te zien en kan je met 1 druk op de knop vergaderen met collega’s.

Bij het aanmaken van een vergaderverzoek neem je de vergaderruimte mee en de vergadering komt in het schema van de TAP. Dit werkt zeer eenvoudig. Of je hem nu op de tafel plaatst of op de muur, er zijn bevestiging mogelijkheden genoeg.

 

ViewSonic Commercial Display

ViewSonic Commercial Display

De displays van ViewSonic zijn speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Leverbaar in 43 tot en met 98 inch is er voor elke ruimte een scherm van formaat.

Met de standaard 3 jaar garantie die uitbreidbaar is tot 5 jaar ben je ervan verzekerd dat je een professioneel scherm hebt. ViewSonic is een marktleider als het aankomt op het portfolio. Van monitoren en touchscreens tot large format displays. Ze hebben het allemaal.

 

Installatie van jouw hybride vergaderruimte?

Installatie van jouw hybride vergaderruimte

Installeren dat zou je zelf kunnen doen maar uiteraard is dit voor ons onderdeel van de oplossing. Onze ervaren medewerkers komen jouw oplossing installeren op locatie, waar dan ook in het land.

Netinstall werkt hiervoor van het begin tot het eind met een goed doordacht proces:

  • Eerst gaan we met je in overleg, op locatie en in jouw ruimte.
  • We brengen de behoeften in kaart en we gaan bepalen wat er nodig is.
  • Dan krijg je uiteraard een voorstel en na acceptatie gaan we een installatiemoment plannen.
  • We zorgen ervoor dat alles netjes aangesloten is en de bekabeling keurig weggewerkt wordt.
  • Na oplvering geven we uitleg en zorgen we ervoor dat je meteen aan de slag kunt.
  • Plannen wijzigen en soms heb je nog aanvullende wensen. Daarom nemen wij binnen een maand weer contact met je op.

Dat noemen wij nou, let’s get connected!

Meer weten? We nemen graag contact met je op!

7 + 10 =