Bekabeling, een vak apart, ons vak!

Al meer dan 25 jaar zijn wij bezig met het aanleggen van bekabeling voor een tal van toepassingen. Wat ooit is begonnen in de ICT sector bij datbekabeling is in rap tempo uitgegroeid. Waar we voorheen alleen maar koper en glasvezel deden wordt onze kennis en expertise ook regelmatig gevraagd voor HDMI en USB bekabeling. De reden? Het lijkt niet complex maar dat is het wel en het moet altijd werken. Als er een kink in de kabel zit dan komt er stilstand en dat wil je niet want dat kost tijd en tijd kost geld.

Databekabeling

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers op deze discipline en staan bij onze opdrachtgevers bekend als een expert. We werken veel in bestaande gebouwen, zowel kantoren als schoolgebouwen en kennen de valkuilen en problemen die het aanleggen of vervangen van bekabeling in deze gebouwen met zich mee brengt.

  • Zijn er wel genoeg goten en liggen deze niet te vol?
  • Is er wel een route van de werkplek naar de IT ruimte of moeten er routes bij?
  • Welke type bekabeling moet er toegpast worden voor nu en in de toekomst?
  • Hoe krijgen onze gebruikers geen hinder van jullie werkzaamheden?

Allemaal vraagstukken die wij dagelijks oplossen voor onze klanten. Of het nu kopervebindingen zijn of glasvezel, wij zorgen ervoor dat jouw IT er soepel op draait.

Weten hoe we dit doen of heb je een vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op.

Multimediabekabeling moet gewoon werken

Multimedia bekabeling

Voor onze klanten installeren wij graag presentatieschermen of touchscreens. Deze apparaten moeten correct aangesloten worden met de juiste kabels zodat onze klanten weten dat het blijft werken. Maar dat valt niet altijd mee want bij elk type multimedia bekabelign zijn er regels waar we rekening mee moeten houden en de kwaliteit van de kabels is van groot belang.

  • 4K weergave? 30Hz of 60Hz? of blijven we op Full HD
  • Hoe lang mag een USB kabel zijn?
  • Kunnen we beter DisplayPort of HDMI gebruiken?
  • USB 2.0, 3.0 of 3.1? Wat heb ik aan al die versies en hoe standaardiseer ik?

Vragen die wij regelmatig krijgen en waar wij gelukkig de oplossingen voor hebben. Als je veel installeert dan leer je ook veel en moet je wel gespecialisserd raken op dit gebied.

Heb je hier vragen over en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stroombekabeling ook op je werkplek

Stroombekabeling

De laatstge schakel in bekabeling is uiteraard stroom. Alle apparaten die we tegenwoordig gebruiken hebben allemaal stroom nodig. Daarnaast is het fijn als je er makkelijk bij kan want ergonomie wordt steeds belangrijker en we hebben steeds meer om aan te sluiten. Ook hier helpen we je graag mee.

  • Ga ik iets op tafel neerzetten of laat ik het inbouwen?
  • Hoeveel aansluitingen heb ik nodig en wat voor aansluitingen?
  • Hoe kan ik het netjes wegwerken in mijn vergaderruimte of op mijn bureau?
  • Heb ik wel genoeg punten om alles aan te sluiten of moet ik uitbreiden?

Laat het vooral aan ons over want het is ons specialisme. We hebben inmiddels al honderdduizenden stroompunten gemaakt. Op bureaus, in vergaderruimten, in goten en in patchkasten.

Heb jij ook een vraag over stroom? Neem dan gerust contact met ons op.

Kabels, kabels en nog eens kabels

Je leest het al. Wij doen nou eenmaal heel veel met kabels en we vinden dit ook leuk om te doen. We hebben al vele uitdagingen opgelost bij klanten en we verwachten dat er op dit gebied altijd wel weer uitdagingen bij zullen komen. Regelmatig evalueren we de bekabeling en we houden de ontwikkelingen scherp in de gaten zodat wij altijd weten wat er moet gebeuren.

Kijk vooral eens bij onze projecten of lees eens wat artikelen over dit onderwerp in ons blog. Heb je dan nog steeds vragen of wil je een project met ons bespreken zodat wij je kunnen adviseren? Neem dan vooral contact met ons op.