Een interactief school whiteboard in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een interactief whiteboard voor jouw school in Rotterdam, helpt Netinstall uit Schiedam je graag. Bij ons koop je niet alleen een whiteboard, wij installeren deze ook voor je. Met onze expertise kijken we meer dan alleen naar de installatie.

Bekijk wat Netinstall voor jou kan betekenen
 Verkoop en installatie
Oplossingen op maat
 Nauwkeurige bekabeling
Home » Interactief school whiteboard Rotterdam

Creëer interesse met een interactief whiteboard op jouw school in Rotterdam

Het interactieve digitale schoolbord aangesloten op een computer of laptop en wordt vervolgens op het bord geprojecteerd. Het is dus een stuk interactiever dan het klassieke schoolbord. Daarnaast komen er vele voordelen kijken bij het aanschaffen van een interactief whiteboard voor jouw school in Rotterdam. Met een whiteboard houd je de les spannend doordat het whiteboard vele mogelijkheden met zich meebrengt. Je kunt er zowel beeld op audio laten zien. Hierdoor blijft het voor leerlingen en studenten aantrekkelijker om op te blijven letten. Naast dat een interactief whiteboard vaak op scholen wordt gebruikt, is het board ook handig voor hybride vergaderruimtes. Naast dat wij deze schermen aanbieden, installeert ons bedrijf uit Schiedam deze ook graag voor je. Wij zorgen ervoor dat de werkplek er netjes uit komt te zien.

Touchscreens

Schakel onze expertise in

Wil je graag een interactief whiteboard aanschaffen voor jouw school in Rotterdam of voor een vergaderruimte? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via info@netinstall.nl of telefonisch via +31 10 76 31 640.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

3 + 1 =