Beter online samenwerken?

Wij helpen met de perfecte verbinding en de beste apparatuur

Online Samenwerken

We werken steeds vaker thuis en vergaderen en leren hierdoor online, via MS Teams, Zoom of welk ander platform dan ook. Dit betekent dat we de juiste middelen in moeten zetten die online samenwerken faciliteren.

Of het nu gaat om het plaatsen van een interactief whiteboard, touchscreen of video oplossing. WIj hebben het allemaal al een keer gedaan in veelvoud.

Waarom Netinstall?

Daar waar de traditionele AV partijen kijken vanaf de AV kant, begint Netinstall vanaf de infrastructurele laag. Zodat er een stabiele en veilige basis ontstaat voor de AV-middelen. Wij leveren en installeren niet alleen de SMART boards maar zorgen er ook voor dat deze afgestemd zijn op de al aanwezige hardware.

Dit doen wij door gebruik te maken van producten die over het netwerk gaan (AV over IP) waardoor er een stabiele fundering ontstaat.

Als U meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt U via onderstaande button onze brochure downloaden. Hier ziet U een aantal voorbeelden van de door Netinstall geïnstalleerde configuraties.

SMART board zoals geïnstalleerd bij Zadkine

Leren op afstand

Bij Zadkine hebben we ruim 200 SMART boards geïnstalleerd in combinatie met Vaddio en Logitech oplossingen voor online vergaderen.

Het SMART board wordt door de docent gebruikt om de lessen op weer te geven en aantekeningen te maken.

De leerlingen kunnen de lessen volgen in de klas of, door middel van de camera, online.

Op het aanwezige participants display achterin de klas kan de docent de online leerlingen zien en met hen communiceren.

Het geluid wordt overgebracht door middel van (plafond) microfoons.

Netinstall verzorgde de volledige installatie inclusief de inkoop en levering van de producten.

Vaddio Huddleshot ruimte

Video Collaboration

Thuiswerken wordt eindelijk een recht en naar verwachting zullen we de komende jaren minder op kantoor zijn. Onze vergaderingen zullen vaker online plaatsvinden via MS Teams, Zoom of andere video collaboration software.

Hierdoor wordt de kwaliteit van de video en audio die we gebruiken in gesprekken steeds belangrijker.

Netinstall helpt bedrijven hiermee op weg en adviseert over de juiste vergaderoplossing, van 1 tot 30 personen of zelfs meer.

Wij richten ruimtes in waar alle audiovisuele aspecten over het bestaande netwerk gaan met minimale aanpassingen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en uiteraard uw budget.

Benieuwd wat wij kunnen bieden?

Ik wil meer weten over online samenwerken!

9 + 6 =