Partners

Zonder goede partners ben je nergens en als je niet kan delen kan je ook niet vermenigvuldigen! Wij hechten groot belang aan ons partnernetwerk en werken met hen samen om de beste resultaten te bereiken.

Wie zijn onze partners?

Logo van SMART

SMART Technologies

De slimme touchscreens van SMART zorgen ervoor dat samenwerken een peulenschil wordt. Door de slimme technologie kan je van alles met een touchscreen van SMART. Of je nu een opleider bent of een bedrijf, de software werkt voor jou.

Netinstall is Gold partner van SMART en met 200+ installaties zeer bedreven in de toepassing ervan.

Logo van You-Wipe

YouWipe

Om data veilig te kunnen wissen van harde schijven werken wij al geruime tijd met YouWipe. Dit zorgt voor een gecertificeerde verwijdering van data tot op het hoogste niveau en internationaal gecertificeerd

Netinstall is YouWipe goldpartner en heeft al vele hardrives met deze software schoongemaakt.

Logo van Logitech

Logitech

Logitech is fabrikant van webcams, headset, video conferencing oplossingen en randapparatuur. Voor elke uitdaging is er een oplossing van Logitech. Laat je verbazen door het portfolio.

Netinstall is Logitech partner en heeft inmiddels aardig wat headsets en video oplossingen geÏmplementeerd.

Logo Infratel

Infratel

InfraTEL is mede op basis van meer dan 25-jaar praktijk ervaring uitgegroeid tot een technische “groothandel” gespecialiseerd in alle infrastructuur producten voor telecom- en data netwerken.

Infratel is onze huisleverancier voor Datwyler bekabeling, patchcords en patchkasten.

Logo ErgoXS

ErgoXS

Bij ErgoXS vind je een breed assortiment aan muurbeugels, liften en verrijdbare steunen voor beeldschermen. Voor elke situatie hebben ze wel een passende oplossing. Niet standaard? Gelukkig is maatwerk ook mogelijk.

Niet voor niets kiest Netinstall voor ErgoXS als haar standaard leverancier.

Logo van Domburg en partners

Van Domburg Partners

Van Domburg Partners is in de Benelux de grootste value add distributeur van professionele displays en andere audiovisuele oplossingen van onder andere Samsung, NEC, Dynascan, AMX by Harman en SMART voor de zakelijke markt. 

Netinstall levert onder andere de SMART boards en Samsung displays via van Domburg Partners

Bizway Logo

Bizway

Bizway is een allround ICT-bedrijf met medewerkers van verschillende achtergronden. Dit betekent dat zij klanten op vele vlakken van dienst kan zijn en de klant voor alle ICT-diensten één contact heeft. Niet meerdere telefoonnummers, maar 1 contact voor al uw ICT-diensten. Bizway adviseert, installeert en onderhoudt de volledige ICT-omgeving van klanten, denkt mee over de toekomst en biedt 24/7 support indien er iets niet goed gaat. 

Netinstall is bekabelingspartner van Bizway en Bizway is ICT partner van Netinstall. Zo helpen wij elkaar bij gezamenlijke klanten.