ViewSonic

De touchscreens van ViewSonic zijn ontworpen met de docent in gedachte. Dankzij het ergonomische ontwerp en de intuïtieve interface voelt de docent een natuurlijke schrijfervaring.

ViewSonic is al decennia actief in het onderwijs en heeft inmiddels een indrukwekkend aanbod touchscreens in de markt gezet. Door de slimme, gratis, software krijg je heel veel functionaliteit en interactiviteit. Echt waar voor je geld.

De ViewSonic touchscreens zijn snel, gemakkelijk in gebruik en bieden gesture control. De touchscreens kunnen met de vingers, een pen of de computermuis worden bediend. De myViewBoard software van ViewSonic is intuïtief, volledig en gebruiksvriendelijk. De software is vooral visueel ingesteld wat betekend dat het erg makkelijk is om (veilig) afbeeldingen, informatie en video’s in lessen in te brengen via de ‘Magic Box’ zoekfunctie. Hiermee kun je bijvoorbeeld met de geïntegreerde en advertentievrije YouTube speler video’s vinden via een zoekopdracht en in de les gebruiken.

Een zeer belangrijke functionaliteit van ViewSonic is de ingebouwde Class Room software voor online lessen. Met bijvoorbeeld een aantal leerlingen in de klas en de rest online op een eigen device is iedereen interactief aanwezig ‘in de les’. De klas kan in groepjes (huddles) worden opgedeeld en de docent kan van elk groepje in de klas of online de voortgang bekijken, op hun eigen whiteboard. Door het zelf ontwikkelen en verbeteren van alle software tools, is ViewSonic klaar voor de toekomst. Het ‘luisteren’ naar docenten en andere gebruikers is een belangrijk speerpunt. Al diverse verzoeken voor aanpassingen van software vanuit scholen en bovenschoolse ICT’ers zijn door ViewSonic opgepakt en verwerkt in updates. Juist door het in de praktijk samenwerken met gebruikers, kunnen tools meer en meer op maat worden aangepast.

ViewBoard 52 Serie

De ViewBoard® 52-serie is een 4K Ultra HD interactief whiteboard uitgerust met gebruikersgerichte ontwerpfuncties en de beste samenwerkingstools om lessen te ondersteunen. Met USB-C kunnen docenten direct en zorgeloos verbinding maken via één enkele kabel voor audio, video, data, touch en voeding.

De hoekige basis met gemakkelijk toegankelijke sneltoetsen en I/O-poorten zorgt voor een naadloos gebruik van het scherm zonder onderbrekingen tijdens het geven van de les. Dual-pen, 33-punts touch met Ultra Fine Touch en handpalm herkenningstechnologie bieden een natuurlijk soepele schrijfervaring, met aan de voorzijde ingebouwde luidsprekers en subwoofer voor een toonaangevende audio-ervaring en eindeloze mogelijkheden voor samenwerking tussen de studenten en leerkrachten.

Compleet met geavanceerde Eye Care technologie en een gecentraliseerd managementsysteem zodat op afstand meerdere beeldschermen vanaf elke locatie gelijktijdig beheerd kunnen worden, komt de ViewBoard 52-serie tegemoet aan de behoeften van docenten, studenten en IT-managers om een ​​marktleidende interactieve whiteboard-oplossing voor het onderwijs te bieden.

Hightlights:

  • 4k UHD @ 60Hz
  • USB-C, HDMI en USB
  • Eenvoudig naar het scherm casten met myViewboard
  • 4GB/8GB RAM
  • 32GB/64GB opslag
  • 65/75/86 inch
  • 20 punten touch op Android en 33 in Windows.