Bekabeling

De beste netwerken beginnen met de beste bekabeling

Bekabeling

Om alle applicaties soepel te laten lopen en al je devices van een goede connectie te voorzien is een goede basis een must. Hoe je het ook wendt of keert het bekabelde netwerk moet goed op orde zijn. Dit is immers de basis voor alles.

De afgelopen jaren hebben we gezien dat WiFi een toevlucht heeft genomen. Steeds meer devices worden verbonden via WiFi. Je laptop, telefoon, tablet en vaak ook displays. Hierdoor is de druk op een stabiel en vaak sneller netwerk alleen maar groter geworden.

Wij helpen je graag met advies, installatie en onderhoud van je netwerk. Geef de access points en switch van je WiFi ook maar ons, die installeren we graag voor je.

Glasvezel

Glasvezel bekabeling

Snel, sneller, snelst? Of je nu een backbone nodig hebt voor je bedrijfsnetwerk, een koppeling tussen computerruimtes of een koppeling tussen gebouwen. Wij helpen je met het advies en de installatie van jouw glasvezelvraagstuk.

Met onze ervaren monteurs en geavanceerde las- en meetapparatuur leveren wij jouw snelle glasvezelverbinding op.

Koper

Koper bekabeling

Cat 5e, Cat.6, Cat6A of Cat7? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we want de techniek daar ben je niet in thuis maar je wil een snel en betrouwbaar netwerk. Gaan we voor je in orde maken! Wij stellen de vragen en adviseren en installeren jouw kopernetwerk.

Met een garantie van 25 jaar en ruim 30 jaar ervaring van onze monteurs weet jij dat het goed zit!

Plug voor in stopcontact

Elektriciteit

We hadden het toch over datakabels? Dat is helemaal waar maar door onze achtergrond in de elektrotechniek regelen we ook de stroompunten voor je. Geen enkel probleem. Minder stroompunten? Dan gaan we met PoE (Power over Ethernet) aan de slag. Want wat is een device zonder stroom? En de bekabeling werken we netjes voor je weg in mooie goten.

Fijn wat nu is je netwerk en stroom geregeld en kan je onbezorgd werken zonder dat je accu leeg raakt.

Kabels netjes wegwerken

Werkplekbekabeling

De laatste schakel in onze dienstverlening is de werplekbekabeling, die moet ook netjes zijn. Wij verzorgen alle aansluitsnoeren, van RJ45 tot en met HDMI en USB. Daarnaast zorgen we er ook nog voor dat alle kabels netjes weggewerkt worden, kabelhygiĆ«ne nomen we dat. Of het nu gaat om PC’s, displays of touchscreens, wij maken het veilig en prettig.

Je bent er helemaal klaar voor. Netwerk geregeld, bekabeling check dus neem nog een extra kop koffie!

Uiteraard wil je nu meer weten, snappen we! Laat je gevens achter en we nemen contact op!

8 + 11 =