Bekabeling

De beste netwerken beginnen met uitstekende werkplekbekabeling.

Koper bekabeling in Rotterdam

Ons bedrijf uit is gespecialiseerd in koper bekabeling en het glasvezelnetwerk bekabelen en doet dit graag voor uw school of bedrijf in Rotterdam. Om alle applicaties soepel te laten lopen en al je apparaten van een goede connectie te voorzien, is het hebben van een goede basis een must. Hoe je het ook wendt of keert, de werkplekbekabeling moet goed op orde zijn. De afgelopen jaren hebben we gezien dat wifi een toevlucht heeft genomen. Steeds meer mobiele apparaten worden verbonden met wifi. Kijk maar naar laptops, telefoons, tablets en vaak ook displays. Hierdoor is de druk op een stabiel en snel netwerk alleen maar groter geworden. Onze experts kunnen zowel glasnetwerk of bekabeling van koper aanleggen in Rotterdam en omgeving. Daarnaast installeren wij glasvezel voor het snelst mogelijke internet voor jouw onderneming.

Glasvezel

Koper bekabeling en Glasvezelnetwerk bekabelen voor jouw gebouw in Rotterdam

Als ondernemer of onderwijsinstelling is snel en stabiel internet essentieel. Het hebben van internet is zelfs noodzakelijk, net zoals bij een hybride vergaderruimte. Door glasvezel te installeren door ons ervaren team, beschik je gegarandeerd over het snelst mogelijke internet op jouw locatie. Onze ervaren monteurs kunnen het glasvezelnetwerk inclusief bekabeling aanleggen bij jouw onderwijsinstelling of bedrijf in regio Rotterdam. Het voordeel van het laten installeren van glasvezel, is dat je netwerk niet door ondernemingen langzamer wordt. Door glasvezelnetwerk te bekabelen, maak je gebruik van je eigen kabel en behoud je altijd een betrouwbare snelheid. Bovendien kan deze stabiele verbinding kan veel data aan. Wij kunnen een glasvezelnetwerk met bekabeling van koper snel aanleggen bij jou in Rotterdam.

Koper

Bekabeling en installatie

We snappen dat bekabeling en installatie niet voor iedereen gemakkelijk is. Gelukkig legt ons bedrijf uit Schiedam zowel koper bekabeling als glasvezelnetwerk bekabeling bij jouw onderneming of school in Rotterdam. Het voordeel van koper bekabeling aanleggen in Rotterdam is dat de kans op kabelbreuken kleiner wordt. Wij stellen de vragen, adviseren en installeren jouw werkplekbekabeling.

Plug voor in stopcontact

Elektriciteit

Door onze achtergrond in de elektrotechniek installeren we niet alleen glasvezel, maar ook stroompunten. Heb je minder stroompunten? Dan gaan we met PoE (Power over Ethernet) aan de slag. Zo verzekeren wij je van de best mogelijke resultaten tijdens het bekabelen van glasvezelnetwerk.

Kabels netjes wegwerken

Werkplekbekabeling

Naast glasvezelnetwerk bekabelen, het installeren van glasvezel en bekabeling aanleggen in Rotterdam, bestaat onze dienstverlening ook uit werkplekbekabeling. Ook deze moet netjes zijn. Wij verzorgen alle aansluitsnoeren, van RJ45 tot en met HDMI en USB. Daarnaast zorgen we ook dat de kabels netjes worden weggewerkt. Dit noemen we kabelhygiëne. Of het nu gaat om computers, displays of touchscreens in het onderwijs, wij maken je werkplekbekabeling veilig en prettig.

Kom in contact met ons en vraag naar de mogelijkheden

Wil je glasvezelnetwerk of koper bekabeling laten aanleggen in Rotterdam? Onze experts uit Schiedam helpen je graag met onder andere het installeren van glasvezel en het creëren van het snelste internet. Wij hebben al vele projecten mogen verzorgen en voor bedrijven. Ben je ook geïnteresseerd in het laten bekabelen van een glasvezelnetwerk? Neem contact op via info@netinstall.nl of bel naar +31 10 76 31 640. Wij voorzien je graag van de ideale oplossing.

Uiteraard wil je nu meer weten, snappen we! Laat je gevens achter en we nemen contact op!

15 + 9 =