Bekabeling

De beste netwerken beginnen met de beste bekabeling

Bekabeling

Bekabelingsystemen voor netwerkinfrastructuren van bijvoorbeeld computer- en telefonie-applicaties maken standaard deel uit van een elektrotechnische installatie. Mede door de steeds sneller wordende datanetwerken, het groeiende dataverkeer en intensief dagelijks gebruik neemt de belasting op het netwerk toe. Dit vraagt om een efficiënte, flexibele infrastructuur die van meet af aan geschikt is voor toekomstige uitbreidingen tegen aanvaardbare kosten.

Netinstall heeft inmiddels tientallen jaren ervaring in deze discipline. Of het nu gaat om een traditioneel kopernetwerk of het aanleggen van glasvezelverbindingen, bij ons bent U aan het juiste adres.

Kijk ook eens bij de projecten die wij uitgevoerd hebben voor diverse opdrachtgevers.

Glasvezel

Glasvezel bekabeling

Realisatie van zowel Multi-mode als Single-mode glasvezels. Netinstall werkt met eigen gecertificeerde medewerkers en eigen meetapparatuur (OTDR).

Wij houden tevens onze kennis op peil door onze medewerkers regelmatig te trainen.

Koper

Koper bekabeling

Met onze eigen engineers en monteurs realiseren wij uw datanetwerk. Van ontwerp, realisatie, meetrapport tot revisietekening. Bij nieuwbouw, renovatie of uitbreiding.

Daarnaast leveren we alle benodigde componenten zoals kabels, connectoren, patchkabels en serverkasten. Daag ons uit!

Plug voor in stopcontact

Elektriciteit

Realiseren en aanpassen van uw E-installatie. Met onze eigen gecertificeerde medewerkers staat veiligheid voorop. Of het nu gaat om het maken van een extra stroompunt, schakelkast of groepenkast, wij weten waar waar we mee bezig zijn. 

Kabels netjes wegwerken

Kabelhygiëne

Bij Netinstall geloven we in de meerwaarde van een keurig verzorgde werkplek. Dat begint bij kabelhygiëne; het netjes aansluiten van uw apparatuur. Dit doen wij zowel boven de plafonds (bekabeling) als op de werkplek zelf. We leveren en installeren ook graag de appratuur.

Wil je dat we contact met je opnemen? Laat dan je info achter!

15 + 8 =