Booking solutions

De verwachting is dat we komende jaren steeds vaker thuis zullen werken en minder naar kantoor zullen gaan. Dit betekent dat we dan ook niet meer voor elke medewerker een vaste werkplek op kantoor zullen gaan maken. De laatste jaren hebben we al gezien dat organisaties terug gaan naar een kantoorbezetting van rond de 60%. Dit betekent minder vierkante meters en minder bureaus en minder parkeerplekken.

Dat is lastig want dan moet je de beschikbare plekken gaan reserveren en toe gaan wijzen. Gelukkig hebben we hier tegenwoordig booking solutions voor die dit faciliteren. Of je nu een werkplek, vergaderruimte of parkeerplek wil reserveren. Het kan allemaal.

Room, desk en asset booking

Booking solutions van Humly

Wij werken graag met Humly voor onze booking solutions. Humly geeft ons de vrijheid om het in te richten zoals jij dat wil. Volledig integreerbaar met jouw IT, of je nu werkt met Office 365, Google Meet of wat dan ook, wij kunnen ermee overweg. We ontzorgen je volledig vanaf de aanschaf tot aan de implementatie. Via de cloud kijken we elke dag met je mee en kunnen verstoringen aan je hard- en software proactief signaleren.

Prachtige displays om aan te geven of de vergaderruimte vrij of gereserveerd is gecombineerd met slimme software voor de reservering van werkplekken en assets. Middels een plattegrond kan de beschikbaarheid getoond worden en kan men reserveren.

Makkelijk, slim en snel! meer weten over deze oplossingen? Ga dan naar deze pagina en vul je gegevens in of neem contact met ons op.

De kracht van Netinstall

Zqals bij al onze diensten geloven wij niet dat alles in één standaard formule past. Ook dit is weer maatwerk. Vaak worden deze oplossingen gecombineerd met presentatieoplossingen of touchscreens. Dit is omdat het allemaal op elkaar aansluit en in een formule past. Daarom vinden wij dit een perfecte en aanvullende dienstverlening. Je kan gerust zeggen dat we hiermee jouw kantoor of onderwijsinstelling compleet maken.

Van advies tot aan nazorg regelen we alles voor je. Met slimme systemen, slimme medewerkers en perfecte service. Op Netinstall kan je vertrouwen.

Neem contact met ons op zodat we over jouw uitdaging kunnen praten en hier een passende oplossing voor kunnen maken.