Presentatieoplossingen

Je wil graag dat iedereen die bij je over de vloer komt geïnformeerd wordt. Of het nu op jouw onderwijsinstelling is of in je bedrijf. Of het nu gaat om informatie over het bedrijf aan klanten of aan medewerkers of gerichte informatie aan studenten en leerkrachten. Het moet op de juiste manier gepresenteerd worden op de perfecte locatie en uiteraard op het perfecte scherm.

Hier helpen wij je graag bij. Samen met jouw organisatie gaan we kijken waar welke behoeft ligt en hoe we deze concreet in kunnen vullen. Hierbij is de plaatsing en montage van essentieel belang. Dit doen we uiteraard op locatie. We maken een schouw en inventariseren de wensen. Na de implementatie blijven wij je assisteren om jouw presentatieoplossingen goed tot recht te laten komen. Hoe we dat doen lees je hier!

Viewsonic commercial display

Presentatieoplossingen van ViewSonic

Door de samenwerking met ViewSonic gaan er voor jou en voor ons vele deuren open. We krijgen toegang tot een complete reeks van large format displays, de CDE20 reeks van ViewSonic, maar ook een compleet gamma aan LED beamers en touchscreens. Hiermee kunnen wij elke ruimte voor je inrichten. Of het nu gaat om een vergaderruimte, centrale hal of aula.

Samen met jou maken we al jouw ruimtes compleet en brengen we informatie daar waar die nodig is op de manier waarop jij het nodig hebt. Of we ze nu ophangen, neerzetten of verrijdbaar maken. Wij hebben de configuraties die bij jouw bedrijf of onderwijsinstelling passen.

We leveren het compleet op inclusief installie, configuratie en bekabeling. Ook na de installatie blijven we aan je zijde staan om jouw organisatie te ondersteunen als het net even niet werkt.

Meer weten? Kijk eens op onze projecten pagina of neem contact op.

Presentatieoplossingen van loopsign

Narrowcasting van Loopsign

We hebben al je schermen uitgedacht en nu gaan we informatie brengen naar je medewerkers, studenten of leerkrachten. Uiteraard maken we daarbij gebruik van de kracht van de cloud met de narrowcasting van LoopSign. Omdat LoopSign volledig cloud based is kunnen we alles doen via een website link. Met de schermen van ViewSonic kunnen we dit ook via een Android App.

Het maakt voor ons niet uit of je nieuwe schermen aanschaft of wat bestaande schermen hebt die nog niet afgeschreven zijn. We hebben overal een oplossing voor. Het beheer doen we samen met jou of je doet het alleen. Door de drag and drop interface maak je heel makkelijk content via standaard blokken. Uiteraard helemaal aan te passen aan jouw huisstijl.

Voor een jaarlijks bedrag per scherm ben je helemaal klaar. Dit moet je echt een keer zien en beleven en we laten het graag aan je zien in onze showroom. Neem dus snel contact op.

 

Presentatieoplossingen zijn niet standaard

Dat is helemaal waar. Wij merken dat wij met bovenstande producten vaak heel goed uitkomen maar soms moet het net even anders. Gelukkig kan dat bij Netinstall gewoon. Dordaat wij meerdere distributeurs hebben en meerdere merken voeren kunnen wij altijd wel een oplossing vinden die perfect bij jouw organisatie past. Dit vergt wat maatwerk maar daar zijn wij goed in omdat wij het graag net even anders doen dan anderen.

We gaan dan ook graag in gesprek met jouw organisatie om ervoor te zorgen dat je krijgt wat wij beloven en wat jij nodig hebt.

Neem vooral eens contact met ons op zodat we kennis kunnen maken.