Over ons

ICT en AV voor het MKB

Netinstal levert ICT en AV voor het MKB in een mix van diverse dienstverlening. Dit doen wij sinds 1997 maar de aard van de dienstverlening is door de jaren heen behoorlijk gevolueerd. 

Het is begonnen in 1997 met het leveren van ICT advies en de levering van bijbehorende ICT apparatuur. In de jaren daarna kwamen er steeds meer diensten bij maar er vielen ook weer diensten af.

De reden hiervoor is dat wij ons zijn gaan specialiseren op een aantal gebieden die bij onze core dienstverlening, het aanleggen van netwerkbekabeling, passen. Omdat tegenwoordig steeds meer diensten via de cloud afgenomen worden is de bekabelde infrastructuur cruciaal. Denk aan het bouwen van een huis, zonder fundering kan je immers geen huis bouwen. Hetzelfde gaat op voor ICT diensten. De bekabeling is je fundament en vanaf daar ga je verder bouwen.

Netinstall lost dagelijks uitdagingen op voor haar klanten en levert daarbij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs maar wij verliezen ons fundament en jouw fundament nooit uit het oog.

Ook weten hoe wij elkaar kunnen helpen?

Netinstall gelooft in partnerships. Partnerships die zich uitstrekken over meerdere jaren. Zowel met klanten als met onze leveranciers. Wil jij ook een langdurig partnership met de beste dienstverlening? Neem dan contact met ons op!