Over ons

Met ruim 30 jaar ervaring weten mag je ons dé expert noemen op het gebied van bekabeling!

Wie zijn wij?

Netinstall is ontstaan in 2011 maar daar is het feitelijk niet begonnen. De eigenaren van Netinstall, Arjen Muurling en Richard Polak, werkten ook hiervoor al samen op diverse projecten.

Arjen Muurling was voorheen eigenaar van Double Click Services en adviseerde klanten op het gebied van hun ICT infrastructuur. Het leveren en implementeren van hard- en software was de kerntaak van zijn onderneming.

Richard Polak was voorheen eigenaar van Polak Installatie Techniek en adviseerde klanten op het gebied van hun bekabelde infrastructuur. Het installeren van data- en elektra bekabeling was de kerntaak van zijn onderneming.

In 2011 vonden de mannen het tijd om hun krachten te bundelen en samen hebben ze Netinstall opgericht. In 2017 ging de samenwerking nog verder en is Netinstall een B.V. geworden.

Tegenwoordig houdt Netinstall zich bezig met bekabeling, online samenwerken en asset management. Waarom? Omdat alle apparatuur die je aansluit op je netwerk moet kunnen rekenen op de beste verbindingen, verbindingen die wij al ruim 30 jaar realiseren.

Wil jij de beste fysieke infrastuctuur in jouw netwerk aangevuld met de beste dienstverlening? Dan moet je wel samenwerken met Netinstall!

Ook weten hoe wij elkaar kunnen helpen?

Netinstall gelooft in partnerships. Partnerships die zich uitstrekken over meerdere jaren. Zowel met klanten als met onze leveranciers. Wil jij ook een langdurig partnership met de beste dienstverlening? Neem dan contact met ons op!