Installatiediensten

Netinstall levert een breed scala van installatiediensten aan haar klanten en zijn ondersteunend voor menig organisatie. Of het nu gaat om de uitrol van laptops en desktops naar de werkplekken inclusief diensten zoals imaging en registratie, of het organiseren van het cable management. Wij voeren het regelmatig uit. De belangrijkste dienstverlening op dit gebied leggen we hier uit. Heb jij iets in gedachten wat hier niet bij staat maar waarvan jij denkt dat wij dat wel zouden kunnen dan vragen we je om contact met ons op te nemen. We doen namelijk zoveel dat we het bijna niet meer op de website kwijt kunnen.

In de spoelstraat voorzien wij PC's van een besturingssysteem

Configuratie en installatie

Veel bedrijven werken tegenwoordig met een externe ICT leverancier waar zij hun hardware kopen. Vaak gebeurt dit vanuit een aanbesteding en wordt er zo een contract verworven voor de aanschaf en levering van de hardware. Helaas wordt hier de configuratie en installatie van de hardware niet altijd in meegenomen. Dit betekent een probleem met de uitrol. Wie gaat nu de hardware uitpakken, voorzien van het besturingssyteem van het bedrijf en ervoor zorgen dat ze op de werkplek terecht gaan komen.

Dat doet Netinstall. In ons beveiligde magazijn nemen wij de hardware in ontvangst, registreren deze, preloaden het image, checken of het goed staat en daarna brengen we de hardware naar de locatie. Op locatie zorgen we voor plaatsing, bekabeling en de administratie hiervan. De afgelopen jaren hebben we duizenden werkplekken als totaalleverancier uitgerust. Mogen we jouw werkplekken ook doen? Neem dan zeker contact met ons op.

Touchscreen getest na de verhuizing

Verhuizing van ICT en AV apparatuur

Organisatie zijn in beweging en de plannen van vandaag zijn niet meer de plannen van morgen. Hierdoor verhuist de ICT en AV apparatuur regelmatig van de ene naar de andere locatie of van de ene naar de andere ruimte. Uiteraard wil je er verzekerd van zijn dat jouw apparatuur het in de nieuwe ruimte net zo goed doet als in de oude ruimte.

Daar heb je Netinstall voor. Wij verhuizen de apparatuur, sluiten het opnieuw aan, maken de bekabeling netjes en testen of het werkt. Met een desktop of laptop is dat wat eenvoudiger maar met een touchscreen, digibord of LED scherm is dit een ander verhaal. Hier komt net even wat meer bij kijken.

Gelukkig hebben we ook hier een ruime ervaring en weten onze monteurs waar ze rekening mee moeten houden en wat er gestest moet worden. Hierdoor kunnen jouw medewerkers na de verhuizing weer lekker aan de slag en is alle bekabeling ergonomisch correct. Daag ons vooral uit met jouw verhuizing en wij zorgen ervoor dat jij geen zorgen hebt. Contacteer ons direct!

Cable management op een werkplek

Cable Management

Je kent het wel. Je hebt nieuw meubilair aangeschaft en de hardware staat op zijn plek maar de bekabeling ziet er niet uit. Er hangen losse kabels onder het bureau, de kabels naar de aansluitingen liggen los en je medewerkers blijven regelmatig in de snoeren hangen of moeten halsbrekende toeren uithalen om iets aan te sluiten. Dat is niet wat je wil want je wil graag dat alles gewoon netjes is en iederen fijn aan het werk kan.

Uitdagingen die wij met enige regelmaat voor onze klanten aanpakken en regelen. Of het nu gaat om het fixeren van de bekabeling onder het bureau of het maken van een gootje of kabelbrug naar de aansluiting, wij weten hoe het moet.

Daarnaast kunnen we ook extra aansluitingen maken in de wandgoot of extra bekabeling bijmaken want dat is wat wij doen. Wij maken het netjes en zorgen dat we zo opleveren zodat het modulair en makkelijk verplaatsbaar is indien er dingen gaan wijzigen omdat we ook graag jouw hardware verhuizen.