Touchscreens en digiborden

Touchscreens, Digiborden of Intelligente whiteboards. Hoe je ze ook noemt ze zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Je komt ze tegen in het onderwijs waar ze gebruikt worden om actieve leervormen te ondersteunen. Maar ook in vergaderruimtes om slimmer beter en sneller met elkaar samen te werken.

Wij zijn van mening dat er in elke vergaderruimte en in elk klaslokaal een touchscreen moet hangen. Door vanaf het scherm te werken ben je meer in beweging en werkt alles soepel. Je kan het zien als een hele grote smartphone die je kan gebruiken voor presentaties, brainstormsessies of overleg met je team.

 

ViewSonic 52 series touchscreen

Viewsonic Touchscreens

De touchscreens van ViewSonic zien er niet alleen fantastisch uit maar hebben ook nog eens een prachtig beeld en geluid. Of je ze nu zakelijk toepast of in het onderwijs. De mogelijkheden zijn onbegrensd:

  • Gebruik de MyViewboard software om je aantekeningen vanaf het whiteboard op te slaan in de cloud.
  • Beheer de schermen op afstand met de MyViewboard manager.
  • Kies het juiste scherm voor jouw budget met tot wel 8GB RAM en 64GB opslag.
  • Vul aan met een ingebouwde computer voor nog meer gemak.

Combineer het ViewBoard met een verrijdbaar onderstel en een camera en je hebt onze vergaderbuddy. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

i3 touchscreens

i3 Technologies Touchscreens

Adembenemd design, verbluffend geluid en prachtig beeld aangevuld met fantastische software. Zowel voor het onderwijs als zakelijk. 

  • Eenduidige software. Of je nu een nieuw of wat wat ouder scherm hebt, de software is gelijk.
  • Meet eenvoudig de luchtkwaliteit met de i3cair module.
  • Voor elk budget wel een touchscreen.
  • Maak je flipover digitaal met de iSixty.

Je ziet het al we kunnen met i3 vele kanten op. Benieuwd wat het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact met ons op.

Waarom twee merken?

1 is geen zegt men wel eens en dat klopt ook wel. Het is vooral een kwestie van smaak en design. De een houdt meer van ViewSonic en de ander meer van i3. Wij kijken naar wat het beste bij jouw organisatie past en stellen dan voor wat ons het beste lijkt. Afhankelijk van de toepassing wordt er bepaald waar de keuze op valt. 

Waarom Netinstall?

Netinstall is al jaren actief in de wereld van databekabeling en touchscreens. Wij geloven in de digitalisering van het onderwijs en het bedrijfsleven. Door de juiste digitale infrastructuur te combineren met de juiste digitale leer- en presentatiemiddelen kunnen we effectiever leren en met elkaar samenwerken.

Wij weten als geen ander dat elke organisatie vraagt om maatwerk. Daarom staan de producten en diensten die wij brengen niet vast in steen. Door te luisteren naar onze klanten en hen te voorzien van een gedegen advies, zowel in het voor als in het na traject, leveren wij wat we beloven.

Het begint allemaal met training en instructie en het eindigt met nazorg. Onze ervaren medewerkers en educatieve consultants zorgen ervoor dat uw leerkrachten, docenten en medewerkers voorzien worden van de juiste oplossing. Immers als de door jouw organisatie aangeschafte producten niet gebruikt worden is dat zonde van de investering, niet waar?

Ook ervaren wat onze dienstverlening inhoudt en hoe wij onze beloftes nakomen? Informeer gerust en geheel vrijblijvend. Neem contact op!