Touchscreens en digiborden

Touchscreens, Digiborden of Intelligente whiteboards. Hoe je ze ook noemt ze zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk.

Je komt ze tegen in het onderwijs waar ze gebruikt worden om actieve leervormen te ondersteunen. Maar ook in vergaderruimtes om slimmer beter en sneller met elkaar samen te werken.

Netinstall past touchscreens toe in het primair onderwijs, het MBO en voor zakelijk gebruik.

 

Door middel van onderstaande knoppen kan je meteen naar het onderwerp dat voor jou relevant is.

Promethean ActivPanel Titanium

Touchscreens voor het primair onderwijs

Het primair onderwijs heeft als taak kinderen klaar te stomen voor een doorstroom naar het voortgezet onderwijs. Kinderen moeten tegenwoordig steeds sneller digitale vaardigheden ontwikkelen zodat ze goed voorbereid zijn.

Wij merken dat de digitale vaardigheden van kinderen in het primair onderwijs vaak al goed ontwikkeld zijn. Ze zijn digitaal vaardiger dan jaren geleden door de komst van tablets en smartphones. Dit is ook de reden dat wij van mening zijn dat met een touchscreen of digibord het lesgeven naar een hoger plan getild wordt.

Voor het primair onderwijs werkt Netinstall samen met haar partner Promethean. Door de feilloze integratie met Google Classroom en Google Drive kan er met de bestaande chromebooks meteen al beter geintegreerd worden.

SMART MX 275

Touchscreens voor het MBO

In het MBO zijn de eisen aan een touchscreen of digibord heel anders dan in het primair onderwijs. Er zijn andere eisen aan de software en de hardware. Ook op ICT vlak zijn deze omgevingen veeleisender.

Wij merken dat de hard- en software van SMART veel beter passen bij deze organisaties. Door de inzet van SMART Notebook en Lumio kunnen docenten mooiere en interactievere lessen maken. Combineer dit met SMART Exchange en lessen delen wordt heel eenvoudig.

Inmiddels heeft Netinstall de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in het MBO met de inzet van deze touchscreens en we zijn nog lang niet klaar. Til ook jouw organisatie naar een hoger niveau met SMART en Netinstall.

ViewSonic 7552

Touchscreens voor zakelijk gebruik

In de zakelijke markt zien wij al een paar jaar het gebruik van touchscreens toenemen. Het standalone whiteboard wordt in veel vergderruimtes gerbuikt om te brainstormen en is praktischer in gebruik dan een traditioneel whiteboard.

Koppel je laptop aan het touchscreen en bedien je laptop via het scherm. Dit is ergonoimisch gezien beter omdat je staat en beweegt ten opzichte van zitten. Maak aantekeningen op je presentaties en swipe door je powerpoints heen. Het kan allemaal en in verschillende formaten.

Netinstall heeft voor haar zakelijk klanten bewust gekozen voor de schermen van ViewSonic. Waarom? Ongekende performance voor een goede prijs en naast touchscreens ook presentatieschermen en monitoren in het assortiment.

Waarom Netinstall?

Netinstall is al jaren actief in de wereld van databekabeling en touchscreens. Wij geloven in de digitalisering van het onderwijs en het bedrijfsleven. Door de juiste digitale infrastructuur te combineren met de juiste digitale leer- en presentatiemiddelen kunnen we effectiever leren en met elkaar samenwerken.

Wij weten als geen ander dat elke organisatie vraagt om maatwerk. Daarom staan de producten en diensten die wij brengen niet vast in steen. Door te luisteren naar onze klanten en hen te voorzien van een gedegen advies, zowel in het voor als in het na traject, leveren wij wat we beloven.

Het begint allemaal met training en instructie en het eindigt met nazorg. Onze ervaren medewerkers en educatieve consultants zorgen ervoor dat uw leerkrachten, docenten en medewerkers voorzien worden van de juiste oplossing. Immers als de door jouw organisatie aangeschafte producten niet gebruikt worden is dat zonde van de investering, niet waar?

Ook ervaren wat onze dienstverlening inhoudt en hoe wij onze beloftes nakomen? Informeer gerust en geheel vrijblijvend. Neem contact op of vul onderstaand formulier in.