De vergaderbuddy

WIl je een vergaderoplossing flexibel in kunnen zetten in jouw bedrijf of school? Ga dan voor de vergaderbuddy met een 4K ePTZ camera.

De vergaderbuddy voluit

Wat is de vergaderbuddy precies?

De vergaderbuddy is een mobiele vergaderoplossing die je flexibel in kan zetten voor hybride vergaderingen. Heb je maar een kleine kantoorruimte of wil je flexibel kunnen vergaderen dan voorziet de vergaderbuddy in deze behoefte.

Vanuit de klantbehoefte hebben wij de vergaderbuddy ontwikkeld. Wat begon als een concept werd waarheid door de samenwerking met onze partners.

De vergaderbuddy is voorzien van een 75″ touchscreen (kan ook kleiner) zodat je gebruik kan maken van bijvoorbeeld MS whiteboard. Uiteraard heeft dit scherm ook een ingebouwd whiteboard en kan je lokaal apps installeren waardoor je hem standalone kan gebruiken.

Wij hebben er echter een computermodule aan toegevoegd zodat je naast de ingebouwde Android omgeving ook in de vertrouwde Windows omgeving kan werken. Wel handig als je veel Windows programma’s gebruikt.

Bovenop zit een 4K conference cam met ePTZ zodat hij automatisch alles personen in de vergadering in beeld brengt. Deze is aanpasbaar naar jouw wensen en het omgevingslicht.

Als kers op de taart staat de vergaderbuddy op een in hoogte verstelbaar en verrijdbaar onderstel zodat je hem makkelijk kan verplaatsen. Door de hoogteverstelling kan iedereen hem gebruiken.

Dus voor flexibel vergadergemak kies je voor de vergaderbuddy van Netinstall.

 

Meer weten? Laat dan je gegevens achter!

10 + 9 =

Installatie van jouw hybride vergaderruimte

Installeren dat zou je zelf kunnen doen maar uiteraard is dit voor ons onderdeel van de oplossing. Onze ervaren medewerkers komen jouw oplossing installeren op locatie, waar dan ook in het land.

Netinstall werkt hiervoor van het begin tot het eind met een goed doordacht proces:

  • Eerst gaan we met je in overleg, op locatie en in jouw ruimte.
  • We brengen de behoeften in kaart en we gaan bepalen wat er nodig is.
  • Dan krijg je uiteraard een voorstel en na acceptatie gaan we een installatiemoment plannen.
  • We zorgen ervoor dat alles netjes aangesloten is en de bekabeling keurig weggewerkt wordt.
  • Na oplvering geven we uitleg en zorgen we ervoor dat je meteen aan de slag kunt.
  • Plannen wijzigen en soms heb je nog aanvullende wensen. Daarom nemen wij binnen een maand weer contact met je op.

Dat noemen wij nou, let’s get connected!

Meer weten? We nemen graag contact met je op!

7 + 13 =