Hybride vergaderen

Bij hybride vergaderruimtes is het belangrijk dat alle deelnemers, zowel in de hybride vergaderruimtes als online, goed te zien en horen zijn. Netinstall uit Schiedam brengt jouw vergadering goed in beeld.

Ik wil een demo!

Eenvoudig vergaderen in hybride werkruimtes

Tegenwoordig worden hybride vergaderruimtes steeds vaker gebruikt. Om deze hybride werkruimtes een succes te maken in jouw organisatie, is het van groot belang dat alle oplossingen eenvoudig te gebruiken zijn en dat uw organisatie beschikt over goede bekabeling. Ons team zorgt ervoor dat je geen gedoe meer hebt met losse kabels en voorzien je van een stand-alone oplossing. Als je content wilt delen vanaf één apparaat, is er maar één kabel nodig. De hybride vergaderruimtes zijn zo op orde en de adoptiegraad is hoog onder de gebruikers. Onze techniek wordt met plezier gebruikt in het bedrijfsleven. Voor de beste resultaten moet er ook geïnvesteerd worden in goede apparatuur voor thuiswerkers.

Een mooi voorbeeld van een installatie bij een klant.

Demoruimte van Netinstall in Schiedam

Hybride vergaderruimtes

Bij het inrichten van hybride werkruimtes komt veel kijken. Het formaat van de ruimte is belangrijk omdat dit bepaalt wat er ingezet moet worden. Wij adviseren je graag over welk platform het meest geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie. Ga je voor Teams For Room,  Zoom Rooms of werk je met Teams via een laptop?

Huddle Room

Huddle Rooms

Huddle Rooms zijn hybride focus werkruimtes waar je in alle rust met online collega’s kunt overleggen. Dit zijn typische kleine ruimtes die weer vragen om een andere oplossing. De eisen aan video en audio zijn hier heel anders en veel compacter. Wij bieden jou de juiste oplossingen op maat voor hybride werkruimtes.

Mobiele vergaderbuddy

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing die inzetbaar is in hybride werkruimtes ? Maak kennis met onze vergaderbuddy. Dit is een ledscherm of touchscreen op een verrijdbaar onderstel. Het onderstel is in hoogte verstelbaar en het scherm is voorzien van een 4K-camera. Deze wordt volledig geconfigureerd naar de wensen van jouw organisatie. Dat is pas flexibel en slim.

Hybride klaslokalen

Wil je meer studenten bereiken met minder vierkante meters en lesgeven op afstand? Met een hybride klaslokaal is het mogelijk. Onze oplossing zorgt ervoor dat de docent goed in beeld gebracht wordt en voor een helder overzicht op de online klas met leerlingen. Dit kan bijvoorbeeld met een interactief school whiteboard. Wij helpen je graag met jouw hybride klaslokaal-vraagstuk.

VLCAM75

Oplossingen voor thuis

Uiteraard wil je vanaf hybride werkruimtes thuis ook goed te zien en horen zijn. De kwaliteit van de gemiddelde laptop camera varieert sterk. Met een kwalitatieve webcam weet je zeker dat alle thuiswerkers altijd goed te zien en horen zijn in hybride vergaderruimtes. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Installatiediensten

Onze specialisten uit Schiedam helpen je graag met het in orde maken van hybride vergaderruimtes of werkruimtes door het aanleggen van het netwerk. Het is belangrijk dat de installatie vlot en deskundig verloopt, zodat zowel het fysieke als online werkproces snel voortgezet kan worden.

Neem eenvoudig en snel contact met ons op

Ben je nieuwsgierig geworden over de hybride vergaderruimtes en wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op zodat we in gesprek kunnen over de mogelijkheden. Ons bedrijf uit Schiedam is te bereiken via  info@netinstall.nl. Je kunt ons bellen via +31 10 76 31 640. Wij helpen je graag verder met het installeren van hybride werkruimtes.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

15 + 1 =