De N110 videobar in een kleine vergaderruimte

Hybride vergaderen?

Tegenwoordig wordt hybride vergaderen steeds vaker gebruikt. Om deze hybride werkruimtes een succes te maken in jouw organisatie, is het van groot belang dat alle oplossingen eenvoudig te gebruiken zijn en dat uw organisatie beschikt over goede bekabeling. Ons team zorgt ervoor dat je geen gedoe meer hebt met losse kabels en voorzien je van een stand-alone oplossing. Als je content wilt delen vanaf één apparaat, is er maar één kabel nodig.

De hybride vergaderruimtes zijn op deze manier op orde en de adoptiegraad is hoog onder de gebruikers. Onze techniek wordt met plezier gebruikt in het bedrijfsleven. Voor de beste resultaten moet er ook geïnvesteerd worden in goede apparatuur voor thuiswerkers. Hieronder belichten we een aantal van de toepassingen met links naar de productinformatie op de webshop.

Onderstaande oplossingen zijn op basis van het Bring Your Own Device model. Wil je graag Teams for Rooms of Zoom Rooms oplossingen kijk dan op onze pagina over video vergaderen.

Heb je vragen over hybride vergaderen of wil je meteen al meer weten neem dan contact met ons op!

Als je liever een verrijdbare oplossing wil hebben kijk dan eens bij onzer vergderbuddy.

De N108 webcam van Nexvoo

Webcams voor thuis en onderweg

Er wordt veel gezegd en geschreven over webcams en er is veel te koop. We vinden dat een goede webcam niet duur hoeft te zijn en je moet hem makkelijk mee kunnen nemen in je tas. Omdat je hybride werkt ben je soms thuis, op de zaak of op een externe locatie. Dan is het handig als je de webcam ook makkelijk mee kan nemen.

Op dit moment heb je aan een Full HD webcam meer dan genoeg. Laten we eerlijk zijn, het beeld van de ingebouwde laptop camera’s is vaak slecht. Kies dus voor een goede camera. 

Wij hebben er 2 voor je geslecteerd die wij de beste vinden, bekijk ze in de shop. Wil je toch liever iets anders? Dat kan, neem dan contact op.

De Nexvoo Nexpad

NexPad, de ideale oplossing voor thuis

Je kent het wel. Je bent lekker aan het werk en druk in de weer met je spreadsheets en mailbox. Op je linkerscherm heb je de mailbox openstaan, op het rechterscherm ben je bezig met Excel of Word en soms gebruik je ook nog je derde scherm.

Dan komt er een teamscall tussendoor en moet je 1 van je schermen opofferen voor het teams gesprek. Irritant zeg.

Dat is nu voorbij. Met de NexPad heb je een vergadertablet op je bureau staan waarmee je jouw meeting doet. Voorzien van Android dus je kan al je favoriete apps installeren. Komt er een call binnen dan accepteer je hem op de Nexpad en je werkt gewoon lekker door. Heerlijk toch.

Bekijk hem op de webshop of kom een keer langs om hem te bekijken.

Vragen? Neem dan contact op.

Een vergadering met de Nexpod

Huddleroom, teamroom of gewoon op kantoor?

Dan wil je ook de beste video en audio. Je wil eenvoudig kunnen aansluiten via USB of gewoon via Bluetooth. Goed nieuws, dat kan heel makkelijk en hij is ook nog gewoon heel makkelijk te verplaatsen.

Met de Nexvoo NexPod Pro is elke ruimte geschikt voor videoconferenties. Handig, draagbaar en direct inzetbaar. De Nexvoo NexPod Pro N149 is speciaal ontworpen voor kleine teams van minder dan zes personen. De Nexvoo NexPod Pro N149 heeft een 4K camera, een brede 120° groothoek, digitale pan-tilt-zoom en mechanische tilt-functie.

Ideaal voor jouw Huddleroom of Teamruimte.

Bekijk hem op in de shop of je stel je vragen erover aan ons.

De N110 videobar in een kleine vergaderruimte

Kleine of middelgrote vergaderruimte?

Uiteraard is ook dit zeer eenvoduig in te richten. Wij geloven in BYOD (Bring Your Own Device) omdat wij zien dat veel van onze klanten het liefst vergaderen via hun laptop, waarom? De ene keer wil je bellen via Teams, dan weer via Zoom of via een heel ander platform.

Dan is het niet handig als je alleen maar via Teams of Zoom kan bellen. Dat is waarom wij configuraties opleveren die je kan gebruiken met een USB kabel vanaf je eigen device.

Dat is waarom wij graag met Nexvoo werken, de line-up:

  • NexBar N110 4K – Voor een kleine vergaderruimte.
  • Nexbar N120U – Geschikt voor de middelgrote veraderruimtes.
  • Nexbar N120W – Exact hetzelde als hierboven maar dan met ingebouwde ANdroid.

Al onze oplossingen zijn plug and play. Je kan ze aanschaffen en er direct mee aan de slag. Kom je er toch niet uit dan komen we alles graag bij je installeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Netinstall en Nexvoo

Netinstall is in 2022 een partnership aangegaan met Nexvoo omdat wij zien dat de visie van Nexvoo aansluit bij de visie van netinstall. Kwalitatieve en eenvoudiige producten die het hybride werken net even wat makkelijker maken.

Netinstall heeft als missie hybride vergaderen mogelijk te maken voor iedereen en tegen elk budget. Goed vergaderen hoeft niet duur en zeker niet complex te zijn.

We hebben hierboven een aantal oplossingen en ruimte configuraties belicht. Waarom? Omdat wij verreweg de meeste installaties doen in dit soort ruimtes. Natuurlijk kunnen we groter en doen we ook Teams en Zoom Rooms maar het is niet altijd nodig.

Als je meer wilt weten neem dan gerust contact met ons op voor een open en eerlijk gesprek over jouw hybride vergader uitdaging.

Let’s get connected.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!