Hybride vergaderen

Hybride vergaderen?

Mede door de corona pandemie heeft videovergaderen een grote vlucht genomen. Vooral hybride vergaderen is echt niet meer weg te denken. Bij een hybride vergadering vergader je met collega’s in de vergderruimte en collega’s op afstand via internet. Je gebruikt hier vaak een vergderapplicatie voor zoals Teams of Zoom maar er zijn nog vele ander applicaties.

Bij een hybride vergadering wil je natuurlijk gelijk van start gaan want je wil geen tijd verliezen. Dan is het belangrijk om alles zo in te richten zodat het meteen werkt. Geen gedoe met kabels of instellingen. Daar zit je niet op te wachten.

Daarnaast is het ook erg prettig als het videobeeld perfect is en het geluid kristalhelder. Dan heb je een goede camera, speakers en microfoons nodig. Wij helpen je hier graag mee en hebben inmiddels honderden ruimtes voorzien van de beste vergadersytemen en thuiswerkplekken van de beste webcams en videobars.

Kijk eens bij onze projecten of neem contact met ons op.

De Nexpad - Ideaal voor thuiswerkers

Thuiswerkers

Werk je veel thuis en wil je vrij je scherm kunnen gebruiken maar ook je collega’s kunnen zien op Teams of Zoom? Dan is de Nexpad een mooie aanvulling. Een standalone vergdertablet die draait op Android waardoor je via een app of via een browser je videovergaderingen kan doen. We komen hem graag demonstreren aan je. WIl je toch liever een webcam dan raden we de Nexcam aan met ingebouwde omnidirectionele microfoons. Volledig gecertificeerd voor Teams en Zoom.

Vergaderbuddy voor mobiel hybride vergaderen

Mobiel vergaderen

Je wil een felxible opstelling zodat je deze in meerdere ruimtes kan gebruiken, daar waar de behoefte is om hybride te kunnen vergaderen. Maak dan kennis met onze vergaderbuddy. Een verrijdbare en in hoogte verstelbare oplossing met een camera die automatisch inzoomt. Aangevuld met een 75 inch touchscreen. Volledig standalone te gebruiken voor al jouw hybride vergaderingen. Lees er meer over op onze speciale pagina die je hier kan vinden.

Kleine vergaderruimtes

Kleine vergaderruimtes

Hybride vergaderen met een klein team maar toch goed beeld en geluid? Overweeg om dit op te lossen met een goed scherm en een videobar. Hierdoor blijft je investering relatief laag maar krijg je wel fantastische video en audio. De apparaten zijn gecertificeerd voor Teams en Zoom waardoor deze gelijk herekend worden als audio en videoapparaten. Wij adviseren de Nexbar voor BYOD meeting en de Yealink A20 als je Teams for Rooms of Zoom rooms wil gebruiken.

Middelgrote vergaderruimte met losse camera

Middelgrote vergaderruimtes

Een middelgrote vergaderruimte vereist toch wat meer denkwerk en wij zijn van mening dat je dan niet meer met een videobar moet gaan werken. Het is dan slimmer en beter om alles los te gaan gebruiken. Een losse camera, speaker en microfoon. Zo komt jouw vergadering beter tot zijn recht. Uiteraard kunnen we hierin ook meerder oplossingen aanbieden. Zowel voor Teams als voor Zoom. Uiteraard is hier het veiligstellen van jouw budget voor ons weer het uitgangspunt.

Videovergadering in een grote ruimte

Grote vergaderruimte

Heb je een grote vergaderruimte? Dan gaan we nog een stapje verder. Een geavanceerder camera, meer geluid en meer microfoons. Je hebt immers veel meer ruimte te vullen met het geluid en je hebt meer microfoons. Ook hier willen we ervoor zorgen dat iedereen goed in beeld is en vooral goede te horen is. We gaan ook voor een groter scherm zodat je vanaf een afstand alles nog goed kunt zien. Uiteraard hebben we hier ook weer de Teams en Zoom uitvoeringen van.

Extra grote hybride vergaderruimte

Extra grote vergaderruimtes

Ook de grootste ruimtes kunnen wij perfect inrichten voor hybride vergaderen. Of het nu gaat om een klaslokaal of een trainingsruimte. Met onze flexibele oplossingen kunnen we zelfs dit aan. Het spreekt onderhand voor zich dat je hier nog meer nodig hebt zoals meerdere camera’s en een nog betere audio. Dankzij de flexibele oplossingen van Yealink kunnen wij dit volledig naar wens configureren. Ook hier kan dit op basis van Teams of Zoom.

Netinstall is jouw partner voor hybride vergaderen

Inmiddels hebben wij een flink aantal ruimtes voorzien van de beste video en audio en we gaan gewoon door. Ben je benieuwd naar wat we al gedaan hebben? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Wil je jouw ruimte configureren? Ga dan naar de Yealink Room Configurator. Wil je graag dat we jou adviseren over jouw vergaderruimtes? Neem dan contact met ons op.