Een interactief whiteboard op school in Zuid-Holland

 

Wanneer je op zoek bent naar een interactief whiteboard voor jouw school in provincie Zuid-Holland, helpt Netinstall uit Schiedam je graag. Bij ons koop je niet alleen een whiteboard, wij installeren deze ook voor je. Met onze expertise kijken we naar meer dan alleen de installatie.

Bekijk wat Netinstall voor jou kan betekenen
 Verkoop en installatie
Oplossingen op maat
 Nauwkeurige bekabeling
Home » Interactief school whiteboard Zuid-Holland

Creëer interesse met een interactief whiteboard op jouw school in Zuid-Holland

Het interactieve digitale schoolbord wordt aangesloten op een computer of laptop en wordt vervolgens op het bord geprojecteerd. Het is dus een stuk interactiever dan het klassieke schoolbord. Daarnaast komen er vele voordelen kijken bij het aanschaffen van een interactief whiteboard voor jouw school in provincie Zuid-Holland. Met een whiteboard houd je de les spannend doordat het vele mogelijkheden met zich meebrengt. Je kunt er zowel beeld als audio op laten zien. Hierdoor blijft het voor leerlingen en studenten aantrekkelijker om op te blijven letten. Naast dat een interactief whiteboard vaak op scholen wordt gebruikt, is het board ook handig voor hybride vergaderruimtes. Naast dat wij deze schermen aanbieden, installeert ons bedrijf uit Schiedam deze ook graag voor je. Wij zorgen ervoor dat de werkplek er netjes uit komt te zien.

Touchscreen getest na de verhuizing

Schakel onze expertise in

Wil je graag een interactief whiteboard aanschaffen voor jouw school in Zuid-Holland of voor een vergaderruimte? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via info@netinstall.nl of telefonisch via +31 10 76 31 640.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

3 + 9 =