Een presentatiescherm voor in de vergaderruimte

Ben je op zoek naar een presentatiescherm voor in je vergaderruimte? Dan helpt ons bedrijf uit Schiedam je graag verder. Met onze hulp creëer jij de beste vergaderruimte. Hier worden ideeën gedeeld en belangrijke beslissingen gemaakt. Met onze hulp verlopen je vergaderingen beter dan ooit.

Bekijk wat Netinstall voor jou kan betekenen
 Verkoop en installatie
Oplossingen op maat
 Nauwkeurige bekabeling
Home » Presentatiescherm vergaderruimte

Betere meetings met een presentatiescherm in je vergaderruimte

Om een presentatiescherm in je vergaderruimte te realiseren is een goede bekabeling nodig. Zo presenteer je zonder problemen via een scherm. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in de installatie van een presentatiescherm en bekabeling. Wij kijken naar meer dan alleen het installeren zelf, er zijn namelijk nog meer zaken van belang. Zo kijken we of het presentatiescherm makkelijk op stroom is aan te sluiten en hoe de kabels netjes weggewerkt kunnen worden voor een veilige omgeving. Zo heeft u alle voordelen van een mooi scherm, zonder dat de kabels het zicht belemmeren of lopen door de ruimte wordt belemmerd.

Hybride vergaderen met camera en 2 displays

Schakel onze hulp in

In ons assortiment vind je een hoogwaardig presentatiescherm voor ieder type vergaderruimte. Ons bedrijf uit Schiedam biedt graag expertise om jou te ontzien van alle zorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Netinstall is telefonisch te bereiken via +31 10 76 31 640. Je kan ons ook bereiken via info@netinstall.nl.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

4 + 4 =