Hybride vergaderen bij de Haagsche Tafel

Hybride vergaderen als onderdeel van de dienstverlening.

De Haagsche Tafel is gevestigd in een bijzonder stukje Den Haag, onder de overhangende takken van de bomen van het Haagse Bos. Een omgeving die al net zo mooi is als hoe de locatie er van binnen uitziet. Het interieur heeft namelijk een buitengewoon frisse, warme en huiselijke uitstraling. Je weet wel, zo’n setting waar je je meteen thuis voelt.

De prachtige locatie is een mooie plek om met jouw team te vergaderen of een workshop te doen. Door de inzet van Netinstall is hybride vergaderen er nu ook mogelijk.

Via Linkedin kwamen Netinstall en de eigenaar van de Haagsche Tafel, Harry Kleywegt, elkaar tegen. Harry was erg geïnteresseerd in videovergaderingen omdat hij deze vraag steeds vaker kreeg van zijn cliënten.

Nadat we bij Harry in Den Haag op bezoek waren geweest was het al vrij duidelijk maar Harry wilde het graag zien. Uiteraard hebben we hem uitgenodigd voor een demo in Schiedam. Tijdens de demo was er geen twijfel meer: hij wilde een touchscreen met een video vergaderoplossing want dan kan hij hybride vergaderen aanbieden.

Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Hybride vergaderen bij de Haagsche Tafel

En dat is precie wat wij geleverd hebben, inclusief het doorsturen van de audio naar zijn bestaande versterker en boxen maar het ging niet zonder slag of stoot.

We hebben na oplevering nog een paar keer wat dingen aangepast en werden zelfs geconfronteerd met een defect onderdeel. Maar elke keer als er een uitdaging was dan werd het door ons opgelost.

Inmiddels zijn er al tientallen hybride vergaderingen uitgevoerd en is Harry nog steeds heel erg blij met de oplossing en wij zijn heel erg blij met dit mooie project!

Even lekker technisch doen laughing

Naast dat wij een uitdaging voor de klant hebben opgelost hebben we ook even lekker technisch gedaan. Want deze oplossing behelst natuurlijk een aantal componenten:

  • Een SMART 6000S 75 inch touchscreen
  • Een Logitech Rally conference systeem
  • Doorsturen van het beeld in de vergaderruimte naar een extern display
  • Audio van de vergadering en geluid van het touchscreen doorzetten naar de versterker.
  • Aardig wat kabels en gootjes

Dus mogen we bij jou ook even lekker technisch komen doen? Neem dan contact op of laat hieronder je gegevens achter.

Let’s get connected!

Wilt u meer weten over deze werkzaamheden en wat we voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact op!

15 + 3 =