Installatie van netwerkbekabeling in Numansdorp

Voor een MKB bedrijf in Numansdorp hebben we de installatie van netwerkbekabeling voor onze rekening mogen nemen. Er was een sterk verouderd netwerk aanwezig waardoor de medewerkers van de klant nogal wat problemen hadden met de applicaties. Het netwerk was traag en hinkte een beetje op één poot.

In de meterkast troffen wij aansluitingen aan die niet goed afgemonteerd waren. Ook op de werkplekken was het goed mis en moest er wat reparatiewerk verricht worden. WIj hebben een nieuw Cat6 netwerk aangelegd parallel aan het oude netwerk zodat er gewoon doorgewerkt kon worden.

Installatie van netwerkbekabeling in Numansdorp
Installatie van netwerkbekabeling

Het was best een klus om de installatie van netwerkbekabeling hier goed te krijgen. De routes die de bekabeling aflegde waren lastig te vinden en hier en daar hebben we nieuwe goten aan moeten leggen. Doordat we parallel aan de oude bekabeling werkten was het een beetje puzzelen maar het is goed gelukt.

In totaal hebben we ruim 50 nieuwe aansluitingen gemaakt voor de werkplekken, printers, WiFi en ander apparatuur. Na de installatie en afmontage hebben we de Datwyler bekabeling doorgemeten met behulp van een Fluke meter. Dit doen wij standaard bij elk netwerk om ons werk te controleren en aan te tonen dat we installeren volgens de standaarden.

Verticale route na de installatie van netwerkbekabeling
Afbeelding van een patchkast voor netwerkbekabeling

Het netwerk van de klant is nu in snelheid verdubbeld en dat gaan de medewerkers zeker merken aangezien de klant meer met cloud applicaties gaat werken. Wij wensen ook deze klant weer heel veel plezier met de turboboost van het netwerk.

Heb jij ook hulp nodig bij de installatie van netwerkbekabeling? Dan mag je uiteraard contact met ons opnemen zodat wij ook jouw netwerk sneller kunnen maken.

Wil je meer weten over onze diensten kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Wij gaan weer naar het volgende project. De groeten van Team Netinstall.