Een touchscreen in het onderwijs

Een touchscreen is in deze tijd bijna onmisbaar in het onderwijs. Het digitale krijtbord wordt steeds vaker vervangen door het digitale schoolbord. Doordat dit bord in verbinding staat met het internet, zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Bekijk wat Netinstall voor jou kan betekenen
 Verkoop en installatie
Oplossingen op maat
 Cable Management
Home » Touchscreen onderwijs

De voordelen van een touchscreen in het onderwijs

Er zijn veel voordelen aan een touchscreen voor het onderwijs. De borden maken interactief onderwijs mogelijk dankzij de toegang tot het internet. Daarnaast is video en audio makkelijker dan ooit. Beeld en geluid dragen bij aan meer variatie in de lessen. Naast dat een digitaal schoolbord voordelen voor docenten meebrengt, geldt dit ook voor leerlingen. Zij kunnen het touchscreen gebruiken als voorbereiding op en natuurlijk tijdens een presentatie. Wij hebben onze dienstverlening uitgebreid naar levering, installering en implementatie. Zo zorgen wij er dus ook voor dat je touchscreen goed werkt. Daarnaast kijkt ons bedrijf uit Schiedam naar hoe een touchscreen optimaal kan blijven presteren en of de touchscreen in hoogte versteld moet worden.

Smart-touchscreen-klaslokaal

Neem direct contact met ons op

Wil jij een touchscreen installeren bij jou in het onderwijs? Ben je overtuigd van alle voordelen die het met zich mee brengt? Dan helpt ons Netinstall uit Schiedam je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via info@netinstall.nl of +31 10 76 31 640.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

10 + 3 =