Hybride vergaderen in Den Bosch

Teams for Rooms in de Boardroom

Meerdere oplossingen voor meerdere ruimtes

Bij een grote logistiek dienstverlener in Den Bosch hadden wij het genoegen om 5 vergaderruimtes in te richten met verschillende oplossingen.

Via via werden wij benaderd om een aanbieding te maken voor het inrichten van 5 vergderruimtes in Den Bosch. Een nieuwe klant met een leuke uitdaging.

In totaal ging het om:

  • 2 middelgrote vergaderruimtes voor hybride vergaderen
  • 2 middelgrote vergaderruimtes voor draadloos presenteren
  • Teams for Rooms in de Boardroom

De klant wilde meerdere oplossingen en er zat een spannend element in. We moesten namelijk in twee ruimtes schermen gaan monteren op custom meubels. Wij houden wel van een uitdaging.

Uiteindelijk hebben we de meubels vlak voor de installatie mogen zien en met een vlakke wandbeugel moest dit wel gaan lukken. Klopt, dat ging makkelijk. We hebben hier een ViewSonic 43 inch monitor toegepast met Dell Docking station. Deze situatie hebben we twee keer opgeleverd.

In de twee andere vergaderruimtes wilde de klant graag een oplossing voor draadloos presenteren. Geen enkel probleem voor ons omdat we dan gebruiken maken van de Vcast oplossing van ViewSonic. Dit had wel even wat voeten in de aarde maar samen met de ICT afdeling van de klant hebben we het voor elkaar gekregen.

De belangrijkste ruimte was toch wel de Boardroom. Hier moest een flink systeem inkomen en een groot scherm, zo groot mogelijk. Na wat pas en meetwerk kwamen we uit op een fantastisch 86 inch scherm. Dit hebben we gecombineerd met speaker en 2 draadloze microfoons. Omdat er vaak trainingen worden gegeven is het systeem voorzien van presenter tracking. Hierbij volgt de camera continu de trainer. 

Als bonus mochten we ook nog twee powerunits inbouwen in de vergdertafels. Twee inbouwunits met 2 x 230 en 2 x USB charging. Wij waren er heel erg blij mee en de klant ook. Ook dit project hebben we weer boven evrwachting opgeleverd.

De foto’s van de ruimtes

Geen project zonder goede foto’s uiteraard. Onderstaand zie je de ruimtes die we opgeleverd hebben in volgorde van formaat. Eest de boardroom, daarna de custom meubels en als laatste de ruimtes voor draadloos presenteren.

Ook weten hoe wij jouw ruimtes zo mooi kunnen maken? Neem dan snel contact op.

Boradroom met een Teams for Rooms installatie
Teams for Rooms met draadloze microfoons
Kleine vergaderruimte met webcam en scherm
Kleine vergaderruimte met draadloos presenteren