Teams for rooms bij een uitgeverij

Teams for rooms in een kleine vergaderruimte

Teams for rooms als de standaard

Bij een grote uitgeverij in Utrecht hadden wij het genoegen om 3 vergaderruimtes in te richten met een Teams for Rooms installaties van Yealink.

Via een partner waren wij bij deze klant aan tafel gezet om hen te adviseren over hybride vergaderen. Na een inventaristaie gesprek begon het pas echt want de nieuwe verdiepingen moesten nog gemaakt worden. Voor ons geen probleem omdat we vaker vanaf een tekening werken dus we moesten een beetje een inschatting maken.

In totaal ging het om:

  • 2 kleinere vergaderruimtes
  • 1 grote vergaderruimte
  • Mobiele vergaderoplossing voor presentaties

De kleine vergaderruimtes zaten eigenlijk tussen een kleine en middelgrote vergaderruimte in waar de grote vergaderruimte te klein was voor een grote ruimte maar weer te grot voor een grote ruimte. Hier moesten we even goed over nadenken.

Uiteindelijk viel voor ons de keuze op de een webcam met speaker microfoon voor de kleine vergaderuimtes. Voor de grote vergaderruimte zijn we voor een gotere camera gegaan aangevuld met een speaker microfoon.

Uiteraard hebben we ook weer onze vergaderbuddy in mogen zetten.

De installatie verliep niet geheel vlekkeloos omdat we te maken hadden met een situatie die nog opgeleverd moest worden en er een aantal zaken in backorder stonden. Hierdoor hebben we eerst technisch gezien alles gereed gebracht en hebben we later de formele oplevering kunnen doen.

Hierna hebben we met een aantal gebruikers de installaties doorgenomen en een korte training gegeven. Van de klant kregen we te horen dat we voldaan hadden aan de missie:

Met 1 druk op de knop makkelijk vergaderen en te begrijpen voor alle gebruikers. 

 Met als grootste compliment dat we boven verwachting hadden geleverd. Wij zijn heel erg blij met de nieuwe klant en er zijn ook voor volgend jaar alweer nieuwe projecten in aantocht.

De foto’s van de ruimtes

Geen project zonder goede foto’s uiteraard. Onderstaand zie je de ruimtes die we opgeleverd hebben in volgorde van formaat. Eerst de rtoe ruimte met een dubbel display en daarnaa de kleinere veragderruimtes. Onze vergaderbuddy neemt de slotpositie in!

Ook weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Grote vergaderruimte met teams for rooms
Teams for rooms in een kleine vergaderruimte
Onze vergaderbuddy in actie