Een touchscreen in je vergaderruimte?

Goed voor de ergonomie en verbetert de productiviteit

Het voordeel van een touchscreen in je vergaderruimte

In veel vergaderruimtes hangt een groot formaat LED display maar vaak geen touchscreen. Het scherm wordt gebruikt voor het weergeven van presentaties of content vanaf een laptop. Om door slides van een powerpoint heen te gaan wordt er dan geregeld ook een presenter gebruikt. Vaak werkt dit niet helemaal vlekkeloos. Dat is nu presies één van de redenen waarom wij ervan overtuigd zijn dat het hebben van een touchscreen in je vergderruimte veel toevoegt.

Je loopt de vergaderruimte in en pakt de USB-C kabel, prikt die in je laptop en hebt meteen verbinding met het touchscreen in je vergaderruimte. De laptop hoef je niet meer aan te raken, die staat daar prima. Via het scherm kan je jouw laptop volledig besturen en bedienen. Swipe door je powerpoint slides heen met het grootste gemak.

Toch nog even die mooie website laten zien? Geen probleem dan klik je op de browser en gebruik je het on-screen toetsenbord. Zie het als het hebben van een hele grote windows smartphone.

Klinkt te mooi om waar te zijn he? Nee hoor, kan gewoon!

Een touchscreen in je vergaderruimte van ViewSonic

Wat voor voordelen zijn er nog meer?

Er zijn nog meer voordelen aan het plaatsen van een touchscreen in je vergaderruimte. Denk aan de volgende zaken:

  • Een groot digitaal whiteboard om met collega’s op te brainstormen.
  • De digitale inkt veeg je eenvoudig weg en je hebt geen strepen meer.
  • Alle whiteboards waar je aantekeningen op maakt kan je opslaan en delen met je team of klant.
  • Deelnemers aan de vergadering kunnen draadloos content op het scherm delen.
  • Als je het touchscreen stand-alone gebruikt kan je android apps installeren.
  • Plaats een camera op het scherm en je kan hybride vergaderen.

En zo zijn er nog veel meer voordelen aan het plaatsen van een touchscreen in je vergaderruimte. Voordelen waar wij graag eens met je over in gesprek gaan.

Als je meer wil weten mag je uiteraard contact opnemen, maar;

Wij weten ook dat je dit echt moet ervaren om de voordelen te zien dat is waarom wij onze vergaderbuddy in de showroom in Schiedam hebben staan. Deze mag je tevens ter evaluatie op locatie zetten zodat al je collega’s er kennis mee kunnen maken.

Voor zakelijke touchscreens gebruiken wij ViewSonic

Nee dit wordt geen wij van ……. adviseren …… maar een duidelijk verhaal waarom wij hebben gekozen voor ViewSonic. Netinstall was al een geruime tijd partner van het wereldberoemde merk SMART die bekendheid hebben verworven in de wereld van digiborden. Wij merkten echter dat we er op zakelijk vlak niet heel goed uitkwamen met de touchscreens van dit merk.

Door een zakenrelatie werden wij gewezen op het merk ViewSonic en naast het mooie design werkte het touchscreen ook heel fijn. De prijs is daarnaast ook nog eens heel concurrerend.

Maar toen kwam de absolute bonus: ze hadden ook groot formaat displays en monitoren. Dat beviel ons best want dan kan je alles op elkaar afstemmen en heb je één merk voor al je display behoeftes.

We zijn nog geen jaar op weg en hebben inmiddel al aardig wat touchscreens en groot formaat displays van ViewSonic geïnstalleerd. Tot grote tevredenheid van onze klanten.

Wij een mooi verhaal en jij een mooi scherm.

Na dit mooie verhaal wil je graag contact, dat snappen we.

Heb je liever dat wij jou bellen of mailen? Laat dan je gegevens achter.

Tot snel!

12 + 3 =