Video vergaderen

Slimmer video vergaderen met de juiste audiovisuele middelen. Geen gedoe met kabels maar een oplossing die werkt.

Video vergaderen

Video vergaderen, hybride werken of hoe je het ook noemt, het moet gewoon werken. Eenvoudige plug-en-play oplossingen zodat je niet hoeft te stoeien met kabels en er gelijk vergaderd kan worden. Simpel en effectief.

Of je nu een mobiele vergaderoplossing nodig hebt of een oplossing voor een vergaderruimte van klein tot groot. Wij helpen met de beste technologie en een zorgeloze installatie.

Kijk ook eens bij onze projecten als je toepassingen in de praktijk wil zien.

Spring met de onderstaande knoppen naar jouw ruimte.

Een vergadering met de Nexpod

Team meetings

Wil je even apart zitten met een klein team (2 tot 3 personen) en 1 of meerdere online deelnemers? Dan is de Nexpod N109 je ideale partner.

Sluit de USB kabel aan op een vrije USB poort en je kan gelijk gebruik maken van de geavanceerde camera en het sublieme geluid.

Wil je liever een oplossing die je makkelijk mee kan nemen dan hebben we de Nexpod N149 die voorzien is van bluetooth en een accu zodat je hem overal in kan zetten waar je hem nodig hebt.

Door deze BYOD(Bring Your Own Device) oplossingen kan je eenvoudig vergaderen. Geef je de voorkeur een een Teams for Rooms of Zoom Rooms oplossing dan kunnen we je ook prima helpen.  Neem dan even een kijkje bij Yealink voor de Teams for Rooms of Zoom Rooms oplossingen.

Of neem contact op zodat we je kunnen adviseren.

 

De N110 videobar tijden hybride vergaderen

Kleine vergaderruimtes

Vergaderen in een klein team tot 6 personen met online deelnemers? Dan is de Nexbar N110 de ideale keuze. Door de autoframin brengt hij alle deelnemers altijd perfect in beeld en met de 4K camera is dit beeld ook nog eens haarscherp.

Doordat we met 1 kabel jouw device aan een 43 of 55 inch scherm koppelen kan je kiezen voor alleen een presentatie geven of een online meeting starten. Allemaal vanaf jouw laptop.

Werkt je toch liever met Teams for Rooms of Zoom dan zetten wij voor deze ruimtes de oplossingen van Yealink in. Na diverse testen hebben wij de bundels van Yealink als eenvoudig en makkelijk ervaren zowel technisch als voor de gebruiker.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Video vergaderen met de N120U

Middelgrote vergaderruimtes

Vergaderen in een team tot circa 10 personen? Dan kunnen we beter gaan kijken naar het geavanceerdere broertje van de N110, namelijk de N120 omdat deze net iets betere microfoons heeft.

 Maar de camera heeft ook een net zo scherp 4K beeld, daar evrandert verder niks aan. Doordat deze videobar een dual cam heeft zoomt hij net wat beter in en kan hij een grotere ruimte beter in beeld brengen.

Ook deze oplossing is gebaseerd op het BYOD model. Simpelweg aansluiten met een kabel en je bureaaublad wordt op het scherm weergegeven. Je kan dan presenteren of video vergaderen. Voor deze ruimtes raden wij een 55 inch scherm aan.

Toch liever een Teams for Rooms of Zoom Rooms oplossing? Kijk dan even bij Yealink. Deze installeren we graag voor je en we hebben hier inmiddels een ruime ervaring mee. Yealink Teams Medium of Yealink Zoom Rooms medium.

Uit ervaring weten wij dat niet elke ruimte hetzelfde is. Het blijft toch maatwerk. We komen graag een keer bij je kijken om te bepalen wat je nodig hebt. Neem hiervoor contact met ons op.

Video vergaderen met Yealink Large Room kit

Grote vergaderruimtes

Toch meer dan 10 personen fysiek aanwezig en de ruimte goed in beeld met fantastische audio? Dan wordt het tijd om gebruik te maken van MVC860.

Deze configuratie is standaard voorbereid voor Teams for Rooms maar er is ook een Zoom Rooms variant.

Je kan gelijk met de vergadering starten door op het display te klikken en een spontane meeting te organiseren. Vaak zijn er al meetings gepland en hoef je hem alleen maar te starten.

Content delen vanaf je laptop? Heel eenvoudig, pak het snoertje dat op tafel ligt en sluit je laptop aan. Gewoon via USB-C of HDMI indien je geen USB-C op je laptop hebt.

Wij komen het allemaal netjes bij je installeren en geven instructies zodat iedereen ermee kan leren werken. Vragen over deze oplossingen? Neem dan contact met ons op!