Video vergaderen

Slimmer video vergaderen met de juiste audiovisuele middelen. Geen gedoe met kabels maar een oplossing die werkt.

Video vergaderen

Video vergaderen, hybride werken of hoe je het ook noemt, het moet gewoon werken. Eenvoudige plug-en-play oplossingen zodat je niet hoeft te stoeien met kabels en er gelijk vergaderd kan worden. Simpel en effectief.

Of je nu een mobiele vergaderoplossing nodig hebt of een oplossing voor een vergaderruimte van klein tot groot. Wij helpen met de beste technologie en een zorgeloze installatie.

Spring met de onderstaande knoppen naar jouw ruimte.

Team meetings

Wil je even apart zitten met een klein team (2 tot 3 personen) en 1 of meerdere online deelnemers? Dan is Logitech MeetUp je ideale partner.

Sluit de USB kabel aan op een vrije USB poort en je kan gelijk gebruik maken van de geavanceerde camera en het sublieme geluid.

Installatie is niet noodzakelijk dus gewoon los aan te schaffen bij Netinstall voor slechts € 900,- ex BTW.

 

Kleine vergaderruimtes

Vergaderen in een klein team tot 6 personen met online deelnemers? Dan is de Vaddio Huddleshot de ideale keuze. Het verschil tussen de MeetUp en de Huddleshot is de mogelijkheid tot het aansluiten van een scherm. Hierdoor kan je het beeld van je laptop op het scherm dupliceren en zo on- en offline presenteren.

In combinatie met een LG 55″ Led scherm en installatie en configuratie kost deze oplossing je slechts € 2.650 ex BTW.

 

Middelgrote vergaderruimtes

Vergaderen in een team tot circa 10 personen? Dan is de Logitech RallyBar de ideale oplossing. Standaard Zoom for Rooms integratie of eenvoudigweg aansluiten via USB en HMDI zodat je het laptopscherm kan dupliceren en via Teams kan vergaderen.

Deze alles in 1 topper brengt jouw vergadering haarscherp in beeld en heeft een geavanceerde camera met AI microfoons. De camera richt zich automatisch op de spreker en de microfoons volgen.

Compleet geleverd en geïnstalleerd inclusief een 55″ LG LED Scherm voor maar € 4.654,- ex. BTW.

De getoonde opstelling is te ervaren en te bezichtigen bij Netinstall. Nieuwsgierig?

Grote vergaderruimtes

Toch meer dan 10 personen fysiek aanwezig en de ruimte goed in beeld met fantastische audio? Dan wordt het tijd om gebruik te maken van Logitech Rally.

Eenvoudig deelnemen aan een meeting door het aansluiten van USB en HDMI. Je laptop scherm wordt automatisch gedupliceerd en Teams herkent de Rally. De tafelmicrofoon legt alle audio perfect vast en de camera volgt de spreker.

Daarnaast is het eenvoudig om uit te breiden met een tweede microfoon en een tweede speaker. Gebruik je Teams Rooms of Zoom for rooms? Bestel dan ook een Tap mee zodat we de oplossing kunnen integreren in je vergadersoftware.

Wij leveren deze oplossing standaard met de Logitech Rally Kit, een LG 55″ Led Scherm. alle benodigde kabels en installatie vanaf € 3.644,- ex. BTW.

Meer weten?