Orga

Na de installatie van de eerste mobiele videovergaderoplossing oftewel vergaderbuddy had onze klant Orga de smaak te pakken. We werden gevraagd om tweemaal een mobiele videovergaderoplossing te installeren en een peresentatiescherm. Ook deze keer viel de keuze weer op ViewSonic voor alle drie de toestellen.

Over orga

Orga is trots op haar geschiedenis. Het bedrijf is in 1973 opgericht als elektrisch service- en onderhoudsbedrijf voor olie- en gasplatforms in de Noordzee. Na verloop van tijd begon het bedrijf ideeën te ontwikkelen en onder haar eigen merk innovatieve producten te produceren om de betrouwbaarheid van deze systemen te verbeteren.

Met bijna 50 jaar ervaring is Orga uitgegroeid tot de vertrouwde partner bij uitstek als het gaat om de bescherming van mensen, bouwwerken en het milieu. Sinds 1973 levert Orga hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor het markeren van (offshore) obstructies en landingsgebieden om veilige operaties te garanderen. Orga ontwikkelt en produceert slimme offshore en onshore obstructiemarkering voor windturbines, hoogbouw en telecomtorens, Circle-H helikopterdekverlichting, navigatiehulpmiddelen en stroomvoorzieningssystemen. Er wordt ook een uitgebreid scala aan diensten en ondersteuningsmogelijkheden geboden.

Orga heeft een diepgaande kennisvan de lokale en internationale wet- en regelgeving en is toegewijd om de doelen van de klanten te bereiken en hun verwachtingen te overtreffen. De interne R&D en productontwikkelaars van Orga richten zich op kwaliteit en innovatie en werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van het productportfolio van het bedrijf.

Met circa 200 medewerkers is Orga een wereldwijde onderneming met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje, Dubai, Singapore, Maleisië en Brazilië. We werken ook samen met internationale partners en agentschappen om onze oplossingen aan klanten over de hele wereld te leveren.

Mobiele videovergaderoplossing bij Orga

Mobiele videovergaderoplossing

Na de plaatsing van de eerste mobiele videovergaderoplossing wilde Orga graag nog 2 exemplaren hebben voor de vergaderruimtes van hun R&D tak.

De toestellen zouden gebruikt worden in een Bring Your Own Device (BYOD) modus waardoor een computermodule niet noodzakelijk is. Vooral de combinatie van een stand-alone digitaal whiteboard en de mogelijkheid voor hybride vergaderen gaf de doorslag.

We combineerden een ViewSonic 7552 serie met een onderstel van ErgoXS en de Vivolink VLCAM100. De verbinding vanaf het device naar de mobiele videovergaderoplossing wordt gemaakt door het inprikken van een USB en HDMI kabel. Hierdoor kan het device volledig vanaf het touchscreen bediend worden en kan het device op tafel blijven liggen.

Wil er iemand even snel wat laten zien vanaf zijn eigen device dan kan dat eenvoudig, draadloos en snel door gebruik te maken van de vCastSender app, een ingebouwde functionaliteit van het ViewSonic scherm.

Oftewel een eenvoudige en slimme oplossing en nog verplaatsbaar ook. Wil jij dit ook? Neem dan gerust contact op.

Presentatiescherm voor bedrijfsvideo's en informatie

Presentatiescherm

Om medewerkers te informeren over het reilen en zeilen van de firma wilde Orga graag een staand presentatiescherm. Vanwege de grote tevredenheid over ViewSonic werd dit een 55 inch CDE5520 gecombineerd met een staande voet van ErgoXS

Dit scherm is helemaal voorbereid op narrowcasting maar kan ook eenvoudigweg gebruikt worden voor het weergeven van een bedrijfsfilm of PowerPoint presentatie.

Samen met de medewerkers van Orga hebben we de presentatie aangepast en deze kan vanaf een USB stick eenvoudig weergegeven worden op het scherm.

Mocht Orga in de toekomst overgaan op een narrowcasting systeem dan is dat zo geregeld. Wij hebben hier meerdere oplossingen voor die we zo kunnen installeren.

Heb je hier vragen over of wil je weten wat er bij jou mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten over deze werkzaamheden en wat we voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact op!

8 + 11 =