Onlangs is Netinstall officieel Yealink partner geworden. Na een zorgvuldige analyse van onze klanten en hun behoeften op het gebied van videovergaderen en een analayse van de merken in de markt is Yealink er als winnaar uitgekomen.

Waarom? Eerder hebben we al gemeld dat wij met Nexvoo Benelux werken voor hybride vergaderrruimtes. Helaas kan Nexvoo nog geen oplossing bieden voor Teams for Rooms en Zoom Rooms wat natuurlijk heel erg spijtig is. Dit komt er wel aan maar zal nog even duren. We hadden hiervoor een goede oplossing nodig waarmee wij alle formaten vergaderruimtes aan zouden kunnen die ook nog eens modulair uit te breiden was. Dat vonden wij bij Yealink. Na de eerste implementatie hadden wij de smaak te pakken en zijn we Yealink partner geworden. Nu is ons portfolio helemaal compleet en kunnen we al jouw vergaderruimtes inrichten, van klein tot groot. 

Waarom Yealink partner?

Als Yealink partner krijgen wij toegang tot alle resources van Yealink. Daarnaast hebben al onze mensen de mogelijkheid om specifieke trainingen te volgen en op deze wijze Yealink expert te worden. Door de samenwerking met Yealink en distributeur Lydis hebben wij een krachtige combinatie en kunnen wij uit voorraad leveren. De partnerondersteuning komt bij Yealink vandaan en onze support doen wij samen met Lydis. Hierdoor kunnen we snel schakelen om jou te helpen met jouw hybride vergader uitdaging zowel in het advies, de levering en de service.

Duidelijk toch?

Waarom Yealink?

Zoals eerder al aangegeven heeft Yealink verreweg het breedste portfolio voor het inrichten van hybride vergaderruimtes en dan met name gericht op Teams for Rooms en Zoom Rooms. Deze oplossingen worden dan weer feilloos gecombineerd met het BYOD model waardoor je deviceloos kan vergaderen maar ook je device kan inbrengen in de video meeting of voor een presentatie in de vergaderruimte.

Onderstaand een overzicht van het Yealink portfolio.

Yealink Room Solutions

Dat is volgens ons een complete oplossing waarmee wij jou kunnen helpen om jouw video vergaderingen soepel te laten verlopen.

Wij combineren deze oplossingen met de commercial displays van ViewSonic die wij aan kunnen bieden in formaten van 43 tot 86 inch. Op deze manier combineren wij de beste audio met de beste video. Een hele krachtige combinatie.

De komende maanden gaan we al onze engineers en consultants trainen op dit gebied waardoor zij allemaal Yealink experts worden en wij als Yealink partner nog verder kunnen groeien.

De eerste Yealink projecten zijn al in de pen en hier zullen we binnekort nog veel meer van laten zien. Hou dus onze projecten pagina goed in de gaten.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.