Booking solutions worden gebruikt om vergaderruimtes, werkplekken, parkeerplekken of andere assets te reserveren. De verwachting is dat bedrijven in de toekomst naar minder werkplekken per medewerker gaan en de medewerkers vaker thuis of onderweg zullen gaan werken. Hierdoor neemt de vraag naar booking solutions toe. Door de samenwerking met diverse partners kunnen wij je voor elke ruimte een oplossing bieden. We werken graag met Humly omdat dit de meest complete oplossing is die overigens integreerbaar is in MS Teams. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn met andere merken.

Booking solutions voor de vergderruimte

Booking solutions voor de vergaderruimte

Wat ons betreft een essentieel onderdeel. Er is niks handiger dan in outlook of in je Teams omgeving een vergadering te boeken en meteen ook de hybride vergaderruimte erbij uit te nodigen. Het display geeft je onmiddellijke feedback over een vergaderruimte vrij of gereserveerd is. Onderin staat de eerstvolgende vergadering aangekondigd van die dag. Is de ruimte vrij en wil je hem boeken? Dat kan gewoon vanaf het display. Deze informatie wordt onmiddelijk teruggekoppeld en de ruimte wordt overal aangemerkt als bezet. Als dat niet handig is dan weten wij het ook niet meer. En het mooiste: je mag het 30 dagen gratis proberen. Neem gerust contact op als je meer wil weten!

Booking solutions voor de werkplek

Booking solutions voor de werkplek

Online via je eigen omgeving, via je teams app of via de Humly app een bureau reserveren. Dat is pas eenvoudig en slim. Dankzij de cloud based oplossingen boek je, waar je ook bent, een bureau op kantoor. Even met die collega overleggen omdat het fysiek net even wat makkelijker gaat of na de geplande vergadering even doorwerken op kantoor om de file te vermijden. Jij kan je werkplek eenvoudig reserveren.

Samen met een complete plattegrond en daaraan gekoppelde wayfinding weet je waar het bureau is dat je gereserveerd hebt. De beschikbaarheid van de werkplekken kan je ook altijd inzien waardoor er geen dubbele boekingen meer zijn.

De volledige oplossingen werkt heel goed samen met onze presentatieoplossingen en alle overige dienstverlening die we hebben.

Wil je graag een keer geïnformeerd worden? Neem dan contact op.

De uitsmijter?

Jazeker. Er is natuurlijk veel meer te vertellen over deze oplossingen maar wij houden onze berichten graag kort en simpel. Uiteraard combnineren wij graag alle dingen die wij doen met bekabeling, touchscreens of onze installatiediensten. Wat wij het belangrijkste vinden is dat jij een goed advies krijgt en een uitvoering voor een eerlijke prijs. Dan zijn wij pas tevreden. Heb je al iest ergens anders gekocht maar wil je dat wij het installeren of je verder op weg helpen? Dat doen we graag, bel ons gerust een keer en kom eens kijken in de showroom.

30 dagen trial?

Dat kan gewoon. Wil jij de oplossingen van Humly 30 dagen, kosteloos, uitproberen? Laat dan hier je gegevens achter!